Arcradírozásnak elég az, ha egy frottír anyagú vattakorongot használok?
Figyelt kérdés
Tehát flakonos arcradírt nem használok, hanem heti egyszer arclemosás után egy mosható korong frottír oldalát vizezem be, és átdörzsölöm az arcom. Aztán tonizálok stb. Ennyi elég, vagy muszáj normál arcradír?2022. ápr. 8. 23:34
1/10 anonim válasza:
Ezzel jót nem teszel a bőrödnek se az arcradírral. Hamlasztót használj
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek.
És ha valaki se bőrradírt, se hámlasztót nem használ, az mennyire árt?
2022. ápr. 9. 00:30
4/10 anonim válasza:
A sima víz is tökéletes nekem már 65 éve
5/10 A kérdező kommentje:
Hámlasztóból mit ajánlanátok?
2022. ápr. 10. 11:48
6/10 anonim válasza:
Nem árt, ha nem használsz, végülis nem az alap rutin része, de szerintem jó tud lenni. Van AHA sav, BHA sav, az utóbbit inkább zsírosabb, pattanásosabb bőrre ajánlanám.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert ha valaki nem jól csinálja ezeket vagy nem megfelelő időközönként, akkor többet ártanak, mint használnak. De az elhalt hámsejtektől viszont nem árt megszabadulni, szóval nem tudom...
2022. ápr. 10. 13:04
8/10 anonim válasza:
Ha nem a legerősebb hamlasztóval kezdesz és nem mindennap használod akkor nem lesz bajod
9/10 A kérdező kommentje:
Milyen gyakran kell használni?
2022. ápr. 10. 14:38
10/10 anonim válasza:
Skinsmartról tudsz tájékozódni, nekem sokat segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!