Az eldobható, szemcsés vattakorong mennyire helyettesíthető egy mosható korong frottír oldalával radírozásra?
Eldobható: [link]
Ezt arclemosóval vagy akár sima vízzel is lehet használni radírozásra.
A mosható korongok frottír oldala is megfelelő lehet radírozásra (arclemosót vagy vizet rátéve), ha amúgy sem szeretem az erős radírozást?
Tudom, sokan sminklemosásra használják a frottír oldalt, de nekem az túl erősnek tűnik (nemcsak szemsmink lemosására, de arcra is), én inkább radírozásra használnám heti egyszer.
Na nekem konkretan ez van. Az egyik oldala puha, a masik oldala meg inkabb frottiros, hasonlit egy torolkozore, de az is nagyon puha.
Ez a tipus keves a radirozasra, az tuti, de lehet vannak durvabb anyaguak is.
Értem, köszi.
Ebben a videóban azt mondja a lány ezekről a korongokról, hogy a mintás felüket szokták arcadírozásra használni. Ezt akkor úgy kell csinálni, mint az eldobható korongnál, tehát ráönteni az arclemosót vagy vizet a mintás oldalra?
Én direkt el akarom kerülni az arcradírt ezekkel a korongokkal. (úgy, mint a Lilibe peeling eldobható korongoknál sem kell arcradír)
De igazad van, egy törölköző is megfelelhet erre a célra.
itt meg azt írják, enyhe radírozásra jó a frottír fele. Ez jó lehet akkor vízzel? Vagy ennyi erővel egy törölköző benedvesítve is jó? (arclemosó géllel történő arclemosás után használnám ezt a frottíros vizes radírozást, majd utána tonik és krém)
Nem is gyakran szoktam normál arcradírt használni, néha csak kéthetente vagy havonta egyszer, emiatt le is szoktak járni az arclemosóim idő előtt. A környezetkímélés miatt is szeretnék mosható korongot.
Amúgy ha egyáltalán nem használnék radírt, lehet, hogy jobb lenne a bőrnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!