Az eldobható, szemcsés vattakorong mennyire helyettesíthető egy mosható korong frottír oldalával radírozásra?
Eldobható: [link]
Ezt arclemosóval vagy akár sima vízzel is lehet használni radírozásra.
A mosható korongok frottír oldala is megfelelő lehet radírozásra (arclemosót vagy vizet rátéve), ha amúgy sem szeretem az erős radírozást?
Tudom, sokan sminklemosásra használják a frottír oldalt, de nekem az túl erősnek tűnik (nemcsak szemsmink lemosására, de arcra is), én inkább radírozásra használnám heti egyszer.
Igen, egyetértek. Én is hasonlóképpen gondolkodom, ezért is szeretnék mosható dolgokat beszerezni.
Amúgy amit linkeltél korongokat, azok nekem is tetszenek, de nem dekor-frottír anyagúak? Mert írtad, hogy a tiednek az egyik fele puha, de a képen dekornak tűnik. Nekem plüss-frottír kéne, tehát mindkét felét lehessen használni, és az egyik fele nagyon puha legyen (mint amilyet én linkeltem fentebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!