Szúrtam magamnak a szám közepére piercinget. Baj hogyha nem bentről kifele szúrtam át hanem kintről befele?
Gratulálok. Nem az a baj, hogy kívülről szoktad, hanem az, hogy szakszerűtlenül. Szerintem ezt hagyd most úgy, ahogy van, hagyd beforrni, aztán pedig csináltasd meg szakemberrel. Ha gondolod, írj privit, és adok egy elérhetőséget olyan piercerhez, aki olcsón és jól dolgozik (Bp.).
Ja, amúgy a szádat kenegesd valami fertőtlenítővel és ügyelj arra, hogy ne kerüljön bele tej vagy valami szennyeződés. Ne csodálkoznék, ha begyulladna...
sajnos nem vagyok magyarországi de inkább hagyom, hogy beforrjon, ahogyan te is mondtad és utána megyek szakemberhez, mert neki van érzéstelenítője:D
minden nap kenegetem most már alkohollal is, mert akkor gyorsabban beforr..
nem is tudom, hogy mijött rám. én nem szktam ennyire beválalós lenni. ha bele gondolok, hogy egy ideg is lehetett volna ott...húú
köszönöm a válaszokat.:)
Elvileg semmi bajod nem lehetne.
Én itthon magamnak 6 piercinget szúrtam és még itt vagyok élek és virulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!