Mik a tapasztalatok a shenmen piercingről (már akinek van)?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ez a piercing jó a stressz a szorongás és a pánikbetegség ellen.
Tényleg így van?
2022. márc. 24. 17:08
1/10 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, még sohasem hallottam rola.
Esetleg egy linket tudsz küldeni meg köszönném 🤗
2/10 anonim válasza:
Nekem van, de nem emiatt és ilyen dolgokra nem vált be. Pusztán nekem tetszik és ennyi.
3/10 anonim válasza:
Van egy csoport a facen "migrénesek csoportja" néven, ott elég sok akár hihetetlennek tűnő tapasztalat is van (pl másnapra már teljesen elmúlt a laktózérzékenység)
4/10 anonim válasza:
Placebo és lehúzás. Rendes tetováló szalonban csináltass, ha ilyet akarsz.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom minek kellett lepontozni. Azért az, hogy mindenre IS jó, elég hihetetlen
7/10 anonim válasza:
Másfél hete kaptam Natinál. Azóta tök feszkós vagyok, nem alszom. Aki velem volt, az nagyon elégedett, nem stresszel, fizikai baja is javult.
Azt javasolnám, hogy olyan helyre menj, ahol bemérik.
8/10 anonim válasza:
Nekem is van, de 0 hatás. Garanciában csinálnak a másik fülembe is egyet, én már semennyire nem hiszek benne, de úgy vagyok vele, hogy akkor legalább árban közelíti a normálisat, ha csinál még egyet ingyen.
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok.
Leírtam a saját tapasztalatom, ezért lepontoztak? Vicc
ui: egyébként azóta kivettem, és nagyon jó döntésnek tartom.
A teljeskörűség érdekében pedig:
Az ismerősöm még mindig nagyon elégedett vele.
10/10 anonim válasza:
7-es ez itt így megy, látom, hogy itt is elszabadultak a kolléganői. Nem egy ilyen kérdésnél vagyok teljesen lepontozva én sem.... Azért mert ki mered mondani, hogy nem mindenkinek segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!