Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix fülpiercinget lehet...

Helix fülpiercinget lehet szúrás helyett átlövéssel lyukasztani?Mennyire fáj maga a folyamat és az utána következő időszakban?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először én lövettem és nagyon rosszul jártam vele, most novemberben szúrattam, ne aggódj egyáltalán nem fájt.Amikor lövettem sokkal jobban fájt utána, mint szúratva, nem annyira érzékeny csak alvásnál fáj, mikor azon az oldalamon fekszek, mivel porcot szúrtak át ezért sokáig tart a gyógyulási idő de kibírható a fájdalom akármelyiket is választod.
2022. márc. 23. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem, a lövéssel szétroppanthaják a porcot, és nagyon durva sérüléseket okozhatnak.

Az meg a másik, hogy ezeket a lövő gépeket nem lehet sterilizálni, mert műanyagok, szóval ha beteszed a kemencébe, szétolvadna a fenébe.

Szóval a lőtt piercing nem steril, ami elég retek dolog.

Aztán ott van az is, hogy egy friss piercing bedagad, szóval hosszabb szár kell hozzá, különben feszül, ami irritálja. Ezeknek a belövő gépeknek meg egyféle fülbevaló része van, ha az a cm nem elég, akkor így jártál...

Ráadásul a cucc hátsó része hegyes, hogy segítsen az ékszernek átütni a szövetet, és friss piercinget a gyógyulásig nem cserélük, szóval 6 hónapig bacni fogja a füled tövét a cuccos szára, ami szintén pompás lessz

2022. márc. 23. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Maga a szúrás pár másodpercig fáj, aztán kb egy napig lüktet.

Utánna kb fél évet középen lukas utazópárnán kell aludni, hogy a füled ne nyomja.

Mondjuk nekem se a helix, se az industrial se a daith nem maradt meg, szóval ilyen is van, van akinek nem szereti a szervezete ezt a részt.

2022. márc. 23. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem nem!!! Én meggondolatlanul és felkészületlenül mentem helixet csináltatni (nem olvastam utána, gondoltam ők majd tudják). Meg is bántam!! Másfél évet szenvedtem a begyulladt fülemmel. Állandóan fel volt dagadva, gennyesedett, rettentően fájt, nem tudtam rajta aludni, a kezelés se gyorsan segített. Most már minden rendben van, helyre lett téve, de nem szabad! Nagyon sok kárt okozhat ha löveted/lövöd a porcot és ahogy az előttem lévő is írta, nem steril. Szurasd mindenképpen!!
2022. márc. 23. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Nekem lőtték, és az a "legjobb" lyuk a fülemben. Semmi gyulladás, hamar gyógyult.
2022. márc. 23. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van lőtt, illetve szúrt fül piercingem is és nem tapasztaltam nagy különbséget a kettő között. Mindkettő szépen gyógyul, egyikkel sem volt egyelőre semmi probléma, fájni sem fájt és most sem vészes, inkább csak az érzékeny vagy kellemetlen szót használnám, nem a fájdalmat. Szóval tudom, hogy az az alap szabály, hogy nem szabad lőni, csak szúrni és azt is elhiszem, hogy ez megalapozott stb., de a saját tapasztalatom az, hogy a lőtt ékszerrel sem volt semmiféle gond.
2022. márc. 24. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

Én egyszer lövettem. Sokkal lassabban gyógyult, mint a szúrt, illetve valahányszor ékszert cseréltem(hozzáteszem normális, nem alergiázló anyagúra) újra problémás lett, gyógyulási folyamat elölről, közbe elé-mögé nőtt egy-egy duzzanat, és nem ment le akkor se, amikor már nem vot bent az ékszer, végül a múlt ősszel lett kiműtve a pukli.

Szóval maga a lövés nem fájt, de a műtét után, amint már nem volt benne az érzéstelenítő hatása az egy hétig kegyetlen módon fájt, de a fájdalomcsillapító se hatott, aztán még hetekig fájt varratszedésig és azután, azóta pedig érzékeny a hidegre a fülem ott.

2022. márc. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!