Helix fülpiercinget lehet szúrás helyett átlövéssel lyukasztani?Mennyire fáj maga a folyamat és az utána következő időszakban?
Nem, a lövéssel szétroppanthaják a porcot, és nagyon durva sérüléseket okozhatnak.
Az meg a másik, hogy ezeket a lövő gépeket nem lehet sterilizálni, mert műanyagok, szóval ha beteszed a kemencébe, szétolvadna a fenébe.
Szóval a lőtt piercing nem steril, ami elég retek dolog.
Aztán ott van az is, hogy egy friss piercing bedagad, szóval hosszabb szár kell hozzá, különben feszül, ami irritálja. Ezeknek a belövő gépeknek meg egyféle fülbevaló része van, ha az a cm nem elég, akkor így jártál...
Ráadásul a cucc hátsó része hegyes, hogy segítsen az ékszernek átütni a szövetet, és friss piercinget a gyógyulásig nem cserélük, szóval 6 hónapig bacni fogja a füled tövét a cuccos szára, ami szintén pompás lessz
Maga a szúrás pár másodpercig fáj, aztán kb egy napig lüktet.
Utánna kb fél évet középen lukas utazópárnán kell aludni, hogy a füled ne nyomja.
Mondjuk nekem se a helix, se az industrial se a daith nem maradt meg, szóval ilyen is van, van akinek nem szereti a szervezete ezt a részt.
Én egyszer lövettem. Sokkal lassabban gyógyult, mint a szúrt, illetve valahányszor ékszert cseréltem(hozzáteszem normális, nem alergiázló anyagúra) újra problémás lett, gyógyulási folyamat elölről, közbe elé-mögé nőtt egy-egy duzzanat, és nem ment le akkor se, amikor már nem vot bent az ékszer, végül a múlt ősszel lett kiműtve a pukli.
Szóval maga a lövés nem fájt, de a műtét után, amint már nem volt benne az érzéstelenítő hatása az egy hétig kegyetlen módon fájt, de a fájdalomcsillapító se hatott, aztán még hetekig fájt varratszedésig és azután, azóta pedig érzékeny a hidegre a fülem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!