Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nail tip? Mennyire tartós?

Nail tip? Mennyire tartós?

Figyelt kérdés

Főleg koreai körmös videókban szoktam látni ilyen nail tip nevű dolgot és mindig full, teljes körmöt takaró fajtát használnak. Olyan mint azok a press-on körmök, csak átlátszóak.

Mennyire tartósak ezek? Csak felmerült bennem, hogy esetleg nem olyan tartós vagy valami más gond van-e vele, mert nem olyan sűrűn látom. Esetleg a másik fajta tipet, amit a köröm közepe-vége felé illesztenek fel.

2022. márc. 15. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Megcsináltam a szettet, ezzel a kis csomaggal tudod amibe lámpát/zselét/reszelőt és tipet is kapsz. Már aznap leesett kettő annyitól hogy belekaptam a hajamba. Nem éri meg az árát. Az a fajta tip amit csak félig kell felhelyezni és ragasztóval nekem nagyon bevált, ha teszek rá zselét tartósabb mintha sablonnal csinálnám.
2022. márc. 15. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a technikát használom, nekem 3-4 hétig tart és egy sem esik le. Crystal nailses és Perfect nailses dolgokat használok, konkrétan a Perfectnek az Elastic hard ecsetes zseléjével rakom fel, de figyelek hogy összereszeljem a bőrnél, hogy ne látszódjon az illesztés. Utána rá egy réteg alapzselé és kifestem. Arra is figyelni kell hogy a tip belső fele mattítva legyen.
2022. márc. 18. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!