Hogyan kell smink termékeket készíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját szemhéjpalettát, esetleg rúzst, arcpirosító készíteni saját magam részére és barátnőimnek, szóval nem egy brandet kialakítani. Sose találtuk a megfelelő színeket és stílus, ezért gondolkodtam, hogy én alkotom meg, én tervezem meg a kinézetét, de fogalmam sincs, hol kezdjek neki. Karácsonyra akarom meglepinek a többieknek. Információt se találtam, hogy miből állna egy smink, és hogy lehetne készíteni, vagy készíttetni. Ötletek?2022. febr. 27. 11:23
1/5 anonim válasza:
Lehet olyat, hogy meveszel egy tartót, az lesz a paletta, és veszel bele színeket külön-külön.
Így gyakorlatilag magadra szabhatod
2/5 anonim válasza:
tanulj kemiat, biologiat, menj egyetemre, utana visszaterhetunk az eredeti kerdesre
3/5 anonim válasza:
Hát nem annyira érdemes pancoslni, de amúgy nézz meg pár how it's made videót youtubeon...de nem hiszem hogy ki tudsz centrifugálni egy sárkánygyümölcsöt hogy aztán rúzs legyen belőle...
Amúgy nem tudom elképzelni hogy otthoni porolgatással pontosabb színt tudsz előállítani, mint a cégek rendes gépekkel és száz év tapasztalattal, de azt sem hogy nem találtál jó színt, hacsak...ugye nem csak drogériákban nézteed meg??? Menj el egy sminkesboltba ahol mindennek van számtalan árnyalata csak pirosítóból 50 féle...nem 3-4 mint a drogériában...pl ott a Kryolan budapesten az Ó utcában...eszetlen a válaszék
4/5 anonim válasza:
#3 a Kryolan valóban nagyon jó, de egy vagyon :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem annyira nem vészes, ha az ember csak azt a 3 színt akarja kiválasztani ami neki kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!