Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok,ti milyen kozmetikai/sm...

Csajok,ti milyen kozmetikai/smink cuccokat használtok,illetve hogyan szoktatok sminkelni? Haj ápoláshoz mit használtok? Milyen termékeket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Arcápoláshoz használok arctisztítót (cerave) , hidratálót (the ordinary) , fényvédőt (la rosche posay) , niacinamid, hialuronsav szérumot (revox) és hámlasztót.

A sminkem szempillaspirálból, tusból, korrektorból, púderből néha rúzsból áll.

Hajápoláshoz 2 balzsamot használok, az egyik szőkítő a másik koffeines sampon. Fructis papayas hajpakolás, gliss kur spray és pantene hajolaj.

2021. szept. 9. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Elég sok féle smink cuccot használok mert szeretek sminkelni (persze ezt nem úgy kell elképzelni,hogy maszkot festek magamra mert alapozót pl nagyon ritkán használok mivel szép egységes a bőrképem mert nagyon odafigyelek a tudatos bőrápolásra)

A szememet szoktam sminkelni meg van úgy hogy felteszek valami érdekesebb színű rúzst

Szeretek kísérletezni extrémebbnek mondható színeket használni a sminkelés során.

Főként darkosabb beütésű sminkeket csinálok, olyanokat amik illenek a világomhoz.

A termékek amiket használok arcra vagy Dior esetleg MAC (pl a Dior correctorja nekem nagyon bevált de a max studio fix matt alapozója is nagyon jó bár én csak corrector helyett használtam nyáron mivel elég könnyed a textúrája annak ellenére, hogy magasabb fedésű és szépen fedi a szemem alatti bőrrészen picit átselylő ereket.)

Szemhéj púder palettából nekem a Jeffree Star cosmetics és a nabla meg a Bperfect vált be.

Rúzsból nagy kedvenceim a YSL szatén és matt folyékony rúzsai valamint Jeffree velour liquid lipsticjei, és a Mac retro matt liquid lipstickek.

Bőrápolási termékek közül a The Ordinary vált be a legjobban.

Az orrom lévő apró miteszereket pl a Niacinamid szérumja szépen eltüntette. De a Hyaluron savas hidratáló boosterje is jó meg az arclemosói is

Szalicil savat is használok néha az pl a Sephora saját márkás cucca de ennek ellenére elég jól működik

A fényvédő változó még nem találtam meg az igazit mindig próbálgatok meg teszteltek sokfélét.

A hajamra általában hennát szoktam tenni pakolásként (vörös hajam van) ezt a Lusból szerzem be.

Argán olajat használok a hajvégekre.

Ezt leszámítva a hajam nem nagyon igényel extra törődést.

Sima Garnieres sampont meg balzsamot használok rá.

2021. szept. 9. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
66%

Arcápolás:lemoso(Cerave vagy Jelly Joker.Hidrataló(Cerave,The Ordinary,La Rosche Posay.Fényvédő dm,rossmann sajátmárkás,Uriage.

Használok még niacinamidot,azelain acidot,hámlasztót,maskolin maszkot.

Hajamra pedig mikor mit veszek Elseve,Garnier,Schauma,Nature Box.

2021. szept. 9. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Smink: semmi, ami nagyobb felületen érintkezik a bőrömmel, csak szempillaspirál, ritkán tus, esetleg rúzs. Mind sima drogériás, essence vagy hasonló. Fényvédős szőlőzsírt (neutrogena) naponta használok. A szemöldököm henna festékkel festem, így olyan, mintha ki lenne húzva.

Arcápolás:

Reggel: langyos víz, TO c-vitamin por, cosrx snail69 szérum és to pycnogenol összekeverve, heti 1-2x ezek helyett Cosrx BHA. Utána TO natural moisturizing factor hidratálónak (nedves arcra), majd fényvédő (nekem a lrp shaka fluide jött be most épp), utóbbit a nap folyamán többször újra is kenem. Néha szoktam szemkörnyékre to caffeine solutiont is rakni a szérumok előtt.

Este: Garnier kétfázisú lemosója érzékeny bőrre, balea med ultra sensitive waschgel utána. Aztán TO matrixyl, TO Argireline solution. Aztán a kis snail96 és a G&G A-gameje összekeverve (5-ös hetente 4-5x, 10-es hetente 1x), 1-2x pedig (több alkalom estén nem egymás utáni napokon és nem a BHA-val azonos napon) TO lactic acidot (10%) használok minden más nélkül, utána már csak hidratáló mindkét esetben (lrp cicaplast baume b5). Ha szárazabbnak érzem a bőröm, szintén TO plant derived hemisqualane-t kenek még fel a hidratáló előtt, esetleg az a-gamet cserélem egy nehezebb, squalane tartalmú retinoidra. Néha spot treatmentként használok G&G a-padot de nagyon régóta nem voltak már komoly pattanásaim. Ezek nagyon erős hatóanyagok, szóval okosan, nekem 2 évembe telt felépítenem a rutint, egy kezdőnek biztos nem javasolnék ilyen erős retinolt, sem savat. Én is néha tartok 1-2 hét szünetet a savakkal, ha úgy érzem, érzékenyebb lett a bőröm.

Heti 2x agyagmaszkozok az esti rutin előtt. Sima kaolint használok, mert normál a bőröm.

A hajamra sima sampont használok korpás/száraz fejbőrre, amit épp találok, illetve valami random balzsamot. Nem hőkezelem, nagyon ritkán szárítom a hajam (csak akkor, ha sietek), akkor is langyos levegővel. A hajvégeimre szoktam rakni a hemisqualaneből.

2021. szept. 10. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!