Itt valaki használ hagyományos házi szappant/szappant smink lemosóként?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 20:04
1/7 anonim válasza:
Remelem nem, nem tesz jot a borodnek, ha a szemedbe megy, akkor pedig rohadtul csip.
2/7 anonim válasza:
Semmilyen szappan készítményt nem kenük arcra még ha jó az összetevő listája se! Csak kézet mosunk vele.
Olajos lemosó, vagy micellás víz első lépésként. Másodiknak víz alapú ezzel maradéktalanul le lehet mosni a sminket!
3/7 A kérdező kommentje:
Garnier micellás vizet használok, csak annyira pattanásos lesz a bőröm tőle (már sok tipusát próbáltam), hogy gondoltam kipróbálom a szappant, de akkor inkább hagyom.
2021. aug. 29. 20:19
4/7 anonim válasza:
Másodiknak vegyél víz alapú lemosót, cera ve márkától pl vagy balea med a dmben kapható.
A micellás vizet le is kell öbliteni mert amugy nem tesz jót a bőrnek ha hagyod beszívódni és nem mosod le.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk en speciel a geles lemosokra eskuszom, meg az agyondicsert bioderma micellas vizetol is rettenet allapotba kerult a borom, szaritott, csipett.
Viszont a bioderma sensibio geles arclemoso bevalt, szerintem siman lehozza az alpozot is, nem erzem ugy, hogy kene meg plusz tisztitas.
6/7 anonim válasza:
Feel free micellas vizet probald ki. A rossmannban lehet kapni.
7/7 anonim válasza:
Ahogy írták, a micellás vizet is le kell mosni. Soha nem hagyjuk az arcon. Kipróbálhatsz más lemosókat, nekem pl a Mixa mandulaolajos pumpás lemosója vált be (rózsaszín dobozos). Nem minden bőrre való a micellás víz. A szilárd szappan viszont semelyikre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!