Ez tényleg gáz?

Figyelt kérdés
Anno az első nagy szerelemtől akivel 1,5 évig voltunk együtt kisebb nagyobb megszakításokkal kaptam egy nagyon szép pandora nyakláncot, amit azóta is hordok, mindennap. Már nem vagyunk együtt, azóta más barátom van, viszont sokan mondják hogy nagyon gáz hogy azóta is hordom azt a nyakláncot, en nagyon szeretem és engem nem köt hozzá rossz érzés

2022. febr. 27. 10:27
 1/5 anonim válasza:
100%

Dehogy gáz, az csak egy nyaklánc.

Ha a volt barátod nem kérte vissza vagy nem szólt akkor szerintem nyugodtan hordhatod, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak. :)

2022. febr. 27. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz. Csak nem kell reklámozni, hogy kitől van. Az rosszul eshet a barátodnak, ha hangoztatod, hogy kitől kaptad.
2022. febr. 27. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi!:) nem, neki meg nem mondtam, egyszer megdicserte meg az elejen de nem kérdezte kitől van, ő is vett már nekem ékszereket sőt egy olyan gyűrűt mint a nyakláncom, de persze nem akarom reklámozni:)
2022. febr. 27. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Én olyan pulóvert hordok amit egy volt barátom vett. Nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban, meleg is :D
2022. febr. 27. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor jo 😄

Nekunk csunya vége lett a kapcsolatunkat, de a nyakláncot nagyon szerettem meg szeretem, a ruháit viszont odaadtam rászoruloknak😂😂😂

2022. febr. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!