Alleeban a Nail&Go kormosokrol velemeny? Mennyiért csinalnak egy kormot? Tenyleg horror árban van?
Én itt dolgoztam. Én azt tanácsolom keress magán körmöst. Főként olyanok dolgoznak itt, akik újonan fejezték be a sulit. Gel lakk 4000 Ft felett van, gel lakk csere 6000 felett. Francia műköröm építés 8000 Ft felett. Emelett időre kell dolgoznunk, fel óra alatt kész kell lennie egy gel lakknak díszítéssel mindennel egyutt. Ahogy a felettem lévő irta, hogy kifizetteték vele a kismanikűrt, pedig nem kérte ez azért van mert meghatározott szoláltatások vannak amikből nem lehet kivenni, hogy ki mit nem kér. A kismanikűr minden szolgáltatás alapja, akkor is ki kell fizetni, ha valaki nem kéri, igy van megcsinálva a gépi rendszer, abból pedig nem lehet kivenni, nap végén pedig el kell számolni tételesen az aznapi szolgáltatásokat. Amiket a központban ellenőriznek, ez egy egységes dolog, ez van előírva nekünk.
Összefoglalva ne menj ide, drága, gyors munkából kifolyólag az esetek többségében nem szép a végeredmény. Kezdők “gyakorolnak” rajtad jó pénzért.
Nem barátságosak. Orulhetsz, ha segít. Az én műkörmom 2 nap után berepedt. Amikor mondtam, túl hosszú reszeljen belőle
Arra se volt hajlandó, órák óta ültem ott mert közben elment párszor. És inkább hagytam már a hosszát ennyi idő után. Ilyen szolgáltatasert cserébe nem aranyos az ár. És a kínálat is kicsi. Prolik akik ott vannak, csak csináljak, mert muszáj.
Ja és csomószor vérzett a bőröm. Meg azt mondta hát milyen érzékeny... Olyan csúnyán csinálta meg a koromagyat hogy ilyen senkonel nem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!