Fiúként hol tudok segítséget kérni, ahol nem néznek furán?
Figyelt kérdés
Elég csúnya az arcbőröm, amit szeretnék kevésbé észrevehetően fedni. Egyrészt a termékválasztásban kéne segítség, másrészt az alkalmazásban. Ha van köztetek hozzáértőbb, nekem az is jó lenne. Természetesen megállapodhatunk egy árban.2022. febr. 26. 11:11
1/12 anonim válasza:
És akkor egész életedben sminkelni akarod majd magad, mint egy nő? Szerintem meg inkább egy jó kozmetikust kéne felkeresned. Nem írtad a konkrét problémát, de biztosan tudna tanácsot adni különböző kozmetikai kezeléseket illetően.
2/12 anonim válasza:
Én is kozmetikust ajánlok. Segít a kezelésben. És megmutatja azt is, hogy hogyan lehet kevésbé feltűnő.
3/12 anonim válasza:
Nem kozmetikus kell, hanem borapolasi rutin, amit magadnak is ki tudsz alakitani, Facebookon tudsz segitseget kerni csoportokban, keress ra, hogy tudatos borapolas es fogsz talani csoportokat.
A kozmetikusokkal az a baj, hogy sokan meg a 20 evvel ezelotti tananyagokkal dolgoznak, de azota mar sokkal tobbet tudunk a normalis borapolasrol.
Fenyvedo, hamlaszto, szerumok, hidratalo, ezekbol kell megtalalnod a szamodra megfeleloeket.
4/12 A kérdező kommentje:
Akne hegek egyéb dekoratív dolgokkal. Igen, olvasom meg tapasztalom, mennyit érnek a drága lézerek meg egyéb kúrák. Én ennyit nem költők szerencsejátékra. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem ápolom az arcom, és van, hogy elmegyek egy hámlasztásra vagy egyébre. Nem gondolom, hogy ez csak a nőknek járna, hogy elfedhetik a bőrhibáikat. Nem valami fényes, bronzos, szemkifestős sminket akarok. Egy egyszerű matt fedést, ami passzol a bőröm színéhez. Esetleg optikailag javítani a formán, ha nem lesz túl szembeötlő (sovány arc, nagy orr). Egyébként a színészeket, médiában szereplőket is sminkelik ám nemtől függetlenül.
2022. febr. 26. 12:10
5/12 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, túl vagyok a tananyagon! Érték a táplálkozáshoz, és tudom, mi tesz jót a bőrömnek külsőleg is. De van, amit ez nem old meg. Ha tudnék arcra hízni (elég ektomorf vagyok), az rengeteget dobna.
2022. febr. 26. 12:13
6/12 anonim válasza:
Akkor bőrgyógyász és kezelések, pl. lézer.
7/12 anonim válasza:
Hamlasztasra nem eljarni kell, hanem megveszed a boltban a cuccot, es otthon hasznalod heti 1-2-3 stb alkalommal. Revox, G&G, ezek boltban kaphato markak, de utana tudsz nezni a dolgoknak a Skinsmart oldalon is pl.
8/12 A kérdező kommentje:
Amikor elmegyek, ott nem csak hámlasztanak, hanem egy komplex kezelést kapok. De ezek inkább egy frissességet adnak. A mély hegeket nem fogják eltüntetni. Köszönöm, hogy segíteni próbáltok, de én a sminkben kértem, hogy segítsetek. Nem kockáztatom be a lézert, mert sokaknak nem segített. A dermaroller pedig csak erősítette a homlokráncaim. A mikrodermabrázióról maga a kozmetikus mondta, hogy kevés lesz...
2022. febr. 26. 14:12
9/12 Metionin válasza:
Hát figyelj, ahogy írod, kozmetikuson, bőrgyógyászon stb. túl vagy. Ezzel már traktáltak elegen, szóval én már csak a sminket írom. Szerintem bb krémmel próbálkozz, válassz a bőrtípusodnak megfelelőt (zsíros, száraz, kombinált) és az segít egyenlíteni az összképet anélkül, hogy ordítana rólad a smink.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! :)
2022. febr. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!