Szerintetek erősen sminkelek?
A hátam mögött folyton arról beszélnek a rokonaim h milyen erősen sminkelek,leírom h mi a hétköznapi sminkem.Ha van bőrhibám vagy karikás a szemem azt lekorrektorozom,néha használok nagyon halvány szemhéjpúdert,aztán szempillaspirál,ha föl akarom dobni felül kihúzom a szememet de inkább csak szempillaspirált használok.Szoktam bőrszínű szájfényt használni mert nagyon piros a szám és sokan kérdezik h miért rúzsozom magam.Szerintetek agyon sminkelem magam?
15/L
szerintem szempillaspirál vagy még az,hogy felül kihúzod bőven elég. én szemhéjpúdert max alkalmakra szoktam,vagy még akkoir sem
16/L
Az erős smink alatt a szememet értik,amúgy szemhéjpúder tényleg nagyon halvány és a korrektort azért használom h ha pattanásom van akkor azt lekorrektorozom,de azt nem értem h az unokahúgom is sminkel mostanában,ő sem erősen de ő fiatalabb mint én és engem csesztetnek,ő halvány szemhéjpúdert,szempillaspirált,szájfényt és mostanában sokszor használ alapozót.
Nem értem h miért erős ez,ők úgy állítják be a dolgot mintha kb. így sminkelném ki magam: [link]
Nah mindegy szerintem nem sminkelem erősen magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!