Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek erősen sminkelek?

Szerintetek erősen sminkelek?

Figyelt kérdés

A hátam mögött folyton arról beszélnek a rokonaim h milyen erősen sminkelek,leírom h mi a hétköznapi sminkem.Ha van bőrhibám vagy karikás a szemem azt lekorrektorozom,néha használok nagyon halvány szemhéjpúdert,aztán szempillaspirál,ha föl akarom dobni felül kihúzom a szememet de inkább csak szempillaspirált használok.Szoktam bőrszínű szájfényt használni mert nagyon piros a szám és sokan kérdezik h miért rúzsozom magam.Szerintetek agyon sminkelem magam?

15/L

2010. szept. 11. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem :) kb én is igy sminkelem magam! 18/L
2010. szept. 11. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem, én is kb ennyit szoktam. Mondjuk a számat nem kenem világosabbra, örülök ha piros. :D
2010. szept. 11. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,én sem értem h miért mondják ezt.
2010. szept. 11. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondhatják, mert 15v évesen még biztos szép a bőröd, nem szorul sminkre. Én 31 vagyok, és nem sminkelek, mert nincs rá szükségem. Ha valamilyen bőrhibád van, az persze más, de szerintem egy fiatal lánynál a legszebb a természetesség.
2010. szept. 11. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A rokonaid azért mondják, mert még gyerek vagy és felesleges, hogy sminkeld magad. Amúgy nem sok ennyi smink, de 15 évesen, főleg ha szép, üde bőröd van, még ennyi smink is soknak hat.
2010. szept. 11. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szempillaspirál vagy még az,hogy felül kihúzod bőven elég. én szemhéjpúdert max alkalmakra szoktam,vagy még akkoir sem

16/L

2010. szept. 11. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem, ez tök lightos az enyémhez képest:D
2010. szept. 12. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Az erős smink alatt a szememet értik,amúgy szemhéjpúder tényleg nagyon halvány és a korrektort azért használom h ha pattanásom van akkor azt lekorrektorozom,de azt nem értem h az unokahúgom is sminkel mostanában,ő sem erősen de ő fiatalabb mint én és engem csesztetnek,ő halvány szemhéjpúdert,szempillaspirált,szájfényt és mostanában sokszor használ alapozót.

Nem értem h miért erős ez,ők úgy állítják be a dolgot mintha kb. így sminkelném ki magam: [link]

Nah mindegy szerintem nem sminkelem erősen magam.

2010. szept. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!