Hány éves kortól lehet szemöldök piercinget csináltatni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 20:17
1/5 anonim válasza:
sztem bármikor csak 18 alatt kell szülöi engedély.. de valahol még az se kell csak fö h fizetsz értexD
3/5 anonim válasza:
Lehet bármikor, csak esetleg nem érdemes, mert 18-20 éves koráig nagyon sokat változik a személyisége az embernek és lehet, hogy később már zavarni fog a helyén a lyuk.
Ha lány vagy, akkor semmiképpen nem ajánlom, mert egy női szemöldöknél jobban látszik, meg szerintem a szemöldökpiercing nem nőies (de persze ettől még neked tetszhet).
Ha fiú vagy, akkor meg annyira nem para, legfeljebb kiveszed, ha nem tetszik. Viszont normálisabb szalonban kérnek szülői engedélyt.
Volt pasimnek kb 16 éves korától kezdve van mindkét szemöldökében, héha ha olyanja van, akkor volt, hogy 1-2 évig nem hordta, utána megint... Mondjuk ő abszolút szülői engedély nélkül csinálta, de úgy, hogy együtt zenélt egy piercinges sráccal, szóval így lehet...
4/5 anonim válasza:
jó pár helyen voltam már piercingesnél de soha senki nem kérdezte a koromat. megmondtam mit akarok és megcsinálta.
5/5 A kérdező kommentje:
14/F vagyok... köszi a válaszokat
2010. szept. 12. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!