Kedves szolgáltatók, visszafele ez miért nem megy?
Figyelt kérdés
Körmösök, kozmetikusok, szépségipari szolgáltatók kikötik, hogy ha aznap lemondja a vendég az időpontot vagy nem megy el rá és nem szól ez esetben megértem), akkor legközelebb a szolgáltatás 50%-át felszámolják. Visszafele ez miért nem működik? Én nem egyszer jártam pórul mert a körmös 40 perccel előtte, pillásom 4 órával az időpont előtt mondta le az időpontot, és ezek nem egyszer fordultak elő. Én miért nem kapom vissza az 50%-ot? Az én időm nem értékes, főleg hogy a szabadnapom lett volna?2022. febr. 20. 10:04
11/18 anonim válasza:
Jujjj, de érződik hogy milyen nagyképű vagy aki lenéz más embereket a munkája miatt..
12/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de én keményen megtanultam a diplomáért, körmös meg minden hülye lehet. Egyszerűen én azt hiányolom hogy ha velem szemben megy a feltétel állítás és "követelés", én is követelhessem vissza.
2022. febr. 20. 13:42
13/18 anonim válasza:
Úgy látom nem fogtad fel, hogy a körmösök miért "követelnek". Ha nem tetszik valami lehet körmöst váltani. De ha már ilyen nagyra vagy a diplomádtól, akkor képes lehetnél felfogni hogy nekik is pénz a pénz. Nem fix fizetést kapnak mint te.
14/18 A kérdező kommentje:
Ezért kell tanulni és akkor lesz szép fix és jó fizetés.
2022. febr. 20. 14:26
15/18 anonim válasza:
Szerintem ilyen stílussal nem véletlen, hogy folyton lemondják az időpontodat. :)
Gondolom remélik, hogy húzz már el máshová. Ezeket a benyögéseidet olvasni is rossz, nemhogy hallgatni 1-1,5 órán át élőben.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem beszélgetek velük csak felületes dolgokról. Amúgy meg pont nem érdekel a véleményed. További szép napot.
2022. febr. 20. 15:58
17/18 anonim válasza:
Nálam oda-vissza működik a dolog. Dolgoztam már ingyen, mert összekevertem az időpontokat, és két vendég is ugyanazt az időpontot kapta.
Viszont az fix, hogy téged nem vállalnálak hosszú távon. Aki ennyire lenézi a szolgáltatót, az menjen ahova akar, de nálam nincs helye.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát nem fogom telesírni a párnámat hogy nem fogadsz.
2022. febr. 20. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!