Kedves szolgáltatók, visszafele ez miért nem megy?
Azért mert ők ebből élnek, ha valaki aznap mondja le és nem jelenik meg akkor máris minuszba kerül. Ha nem húzzák meg a határokat, akkor a vendégek fele állandóan ezt játszaná el hogy aznap, időpont előtt pár órával lemondja. Ha ezt mindenkinek elnézné, nem lenne bevétele, nem tudna megélni, nem tudná kifizetni a bérleti díjat stb stb.
Te "csak" műköröm vagy műszempilla nélkül maradsz, neki viszont nem lesz elég a bevétele a megélhetésre.
A notórius "csúszós" embereket én nem is fogadnám. Nem csak a körmössel cseszik ki, de a vendéggel is. Ma 5 órára írt be a körmös a pénteki lemondott időpont helyett, már előre félek mikor ír....
Magándokinál nekem szerencsém van, ha fél 5 akkor az fél 5, sosem csalódtam bennük.
Miért háborogsz így?
Te ezt csinálnád, te amazt csinálnád. Kit érdekel szerinte, úgy őszintén? Menjél, legyél "körmös", aztán csináld.
Vagy keress normális szolgáltatókat. Fura mód nekem az utóbbi években alig volt ilyen, szerintem egy kezemen megszámolnám. Pedig járok mindenhová, a masszőrtől kezdve a fodrászon át a pillásig.
Nekem normális fodrászom, kozmetikusom van, nem szokták lemondani, és a legnagyobb csúszás eddig 10 perc volt, akkor is százszor elnézést kért. (Körmöshöz nem járok.)
Illetve egyszer írt aznap a kozmetikus, hogy a szomszédban épp szétverik a falakat és rohadt hangos, csúsztassuk-e el az időpontot (és jött a lista, hogy neki legközelebb mikor jó), vagy mindenképp menni szeretnék aznap.
Szóval vagy keress normális szolgáltatót, akik persze drágábbak is az átlagnál, vagy törődj bele.
8-as, köszi nekem a vegyészmérnöki végzettség bőven jó, nem akarnék mezei körmös lenni aki a 100. a sorban.
A szolgáltatók 80-90%-ban ilyenek, és ők is drágák, nem tetetek olcsó szart magamra. Most vándoroljak évente mindig új körmöshöz/pilláshoz? Mindegyik ezt csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!