Hogyan legyen szép az orrom belülről és a fülem ?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró hogy kicikiznek mert zsír van a flüemben és az orrom tiszta fika, elfújom a világ összes zsebkendőjét de másnapra száraz szikkadt takony van az orromban, tudom nagyon gusztustalan, de hiába törődök magammal, a fülemet már ennél jobban nem tudom kimosni, kifújom, kimosom az orrom, fülem de másnapra megint száraz takony és fülszír vár.. Nem beszélve az orrszörről, azt még sosem csináltam. Mondtak nekem ilyen orr szőr gépet, de azt nem szeretném. Mit ajánlotok ? Én olyanról hallottam hogy gyantás pálcát feldugnak picit az orrba és kitépi az összes szört előröl. Használjam ezt vagy ne ?2022. febr. 18. 17:28
2/6 anonim válasza:
A fülzsírt doki kiszedi profin: https://www.youtube.com/watch?v=R4q-3leYJTs
3/6 A kérdező kommentje:
#1, na nem mondod, nagyon nagyon sokat foglalkozok az orrommal és a fülemmel, de akárhogy mosom, fújom. Másnapra megint ugyan ott vagyok.
2022. febr. 18. 18:00
4/6 A kérdező kommentje:
#2, nem az van hogy van fülzsírom, hanem hogy este fürdésnél nagyon jól kitörlöm kimosom. De reggel meg megint van, akkor is kitöréöm, kimosom, délután megint érzem hogy van.
2022. febr. 18. 18:04
5/6 anonim válasza:
pálcikával. de csak óvatosan az elején töröld ki.
az orrod dal meg nem értem mi bajod. mindenkinek taknyos. az a szerepe, hogy véd a kosztól meg a baciktól. mosd ki vízzel néha
6/6 anonim válasza:
Általában szerinted ezek. olyan dolgok amit mindennap meg kell csinálni a napi rutin részeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!