Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Arckrém, szemspirál. Elég...

Arckrém, szemspirál. Elég ennyi iskolába?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
arckrém bőven elég
2010. szept. 11. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :) Szerintem általánosba nem kell spirál. Középsuliban már tehetsz ha gondolod, mert vagy annyi idős, hogy használhass ilyeneket, de szerintem oda is felesleges. Az arckrém az teljesen okés :)
2010. szept. 11. 09:26
 3/7 A kérdező kommentje:

17:D

am csak arra gondoltam ezzel a kérdéssel h most az baj h én nem sminkelem magam reggel egy óráig mint osztársaim pl és a többi korombeli lány,tisztelet a kivételnek:)

2010. szept. 11. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Leglább 30 éves korodra nem lesz ráncos a bőröd.
2010. szept. 11. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
bőven elég.Az a lényeg hogy minél természetesebb legyél:D
2010. szept. 11. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 és fél évesen kezdtem el sminket hordani a suliba, annyi, hogy én szemceruzát és szempillaspirált használtam. Sztem az még nem gáz, bele is fért a reggeli rohanásba:)

Ráadásul én katolikus suliba jártam, eléggé rá voltak állva a ne sminkeld magad dologra, de nem szóltak be:)

2010. szept. 18. 09:39
 7/7 saint22 válasza:
Nagyon jól teszed h nem sminkeled magad agyon! Az osztálytársaid azt hiszeik, h ettől ők sokkkal szebbek, és jobbak mint az olyanok mint te, de ez pont fordítva van! Szolídan és természetesen szépnek lenni, az igen!!!
2010. szept. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!