Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg nem lehet karikát...

Tényleg nem lehet karikát rakni elsőre amikor orr piercinget szúrnak?

Figyelt kérdés
Amit belerakott kis köves piercing az nekem zavaró. Azt mondta hogy 4-5 hét a gyógyulás, addig nem szabad kicserélni. (Ha több akkor egyértelműen több ideig). Nekem egy hete szúrta, és nem fáj, nem piros, és nincs beduzzadva se, sőt nem is volt. Én mindig is karikát szerettem volna, de azt mondta azt elsőre nem lehet.

2022. febr. 7. 16:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve így, hogy semmi “tűnt” nincs, honnan fogom tudni, hogy begyógyult?
2022. febr. 7. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
*”tünet”
2022. febr. 7. 16:56
 3/6 anonim válasza:
100%

Szia, nekem lassan egy éve van pc az orromban, és ha jól emlékszem, a szalonban megkérdezték hogy karikát szeretnék-e vagy követ. Kb 1 teljes hónapig be volt gyulladva, folyamatosan jött belőle genny, elég undi volt, fájt, néha ki is vérzett. Vettem egy spray-t, ami kifejezetten erre van, az segített, de még így is lassú volt a gyógyulási folyamat, úgyhogy te szerencsés vagy xD

Lehetséges hogy ezért nem jó elsőre a karika. (Azóta persze már megszoktam, kb mintha ott se lenne :D)

2022. febr. 7. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Normalis helyeken nem is szurnak elsore karikat, mert lassan gyogyul, konnyen begyullad. Orulj neki, mert ezek szerint tenyleg jo helyen csinaltattad.

Nekem mondjuk 3 honapot mondtak, hogy akkor csereljem ki leghamarabb karikara, en ezt kivartam, de egyebkent nekem is kb 1 het utan mar semmi problemat nem okozott, nem fajt, nem gyulladt be.

2022. febr. 7. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor kivárom az 5 hetet, és ha addig se lesz semmi, akkor váltok.
2022. febr. 7. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben lehet de nem a legjobb ötlet, nem is baj ha van olyan piercinges aki nem csinálja.

Az a baj a karika forog (most ilyen egyik végén talpas karika van az orromban és minden reggel vissza kell állítanom a rendes pozíciójába) ami gyógyult piercingnél nem baj de ahogy mozog sokkal könnyebben jut szennyeződés a lyukba, ami ha rendesen begyógyult nem baj de a friss sebnek nagyon nem tesz jót. Illetve több piercertől is hallottam hogy a karika ékszer nyomást gyakorol a lyuk szélére így bár nagyon apró irritáció de jobb a pötty ékszer.

2022. febr. 8. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!