Tényleg nem lehet karikát rakni elsőre amikor orr piercinget szúrnak?
Szia, nekem lassan egy éve van pc az orromban, és ha jól emlékszem, a szalonban megkérdezték hogy karikát szeretnék-e vagy követ. Kb 1 teljes hónapig be volt gyulladva, folyamatosan jött belőle genny, elég undi volt, fájt, néha ki is vérzett. Vettem egy spray-t, ami kifejezetten erre van, az segített, de még így is lassú volt a gyógyulási folyamat, úgyhogy te szerencsés vagy xD
Lehetséges hogy ezért nem jó elsőre a karika. (Azóta persze már megszoktam, kb mintha ott se lenne :D)
Normalis helyeken nem is szurnak elsore karikat, mert lassan gyogyul, konnyen begyullad. Orulj neki, mert ezek szerint tenyleg jo helyen csinaltattad.
Nekem mondjuk 3 honapot mondtak, hogy akkor csereljem ki leghamarabb karikara, en ezt kivartam, de egyebkent nekem is kb 1 het utan mar semmi problemat nem okozott, nem fajt, nem gyulladt be.
Elméletben lehet de nem a legjobb ötlet, nem is baj ha van olyan piercinges aki nem csinálja.
Az a baj a karika forog (most ilyen egyik végén talpas karika van az orromban és minden reggel vissza kell állítanom a rendes pozíciójába) ami gyógyult piercingnél nem baj de ahogy mozog sokkal könnyebben jut szennyeződés a lyukba, ami ha rendesen begyógyult nem baj de a friss sebnek nagyon nem tesz jót. Illetve több piercertől is hallottam hogy a karika ékszer nyomást gyakorol a lyuk szélére így bár nagyon apró irritáció de jobb a pötty ékszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!