Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mely sminktermékek jók érzéken...

Mely sminktermékek jók érzékeny bőrre is?

Figyelt kérdés
Eddig Esence termékeket használtam, de ma észrevettem hogy égnek a szemhéjaim. Semmi másra nem tudtam gondolni, mint ,hogy a mindennapos festegetéstől lett ilyen.
2010. szept. 10. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden sminkcucc, amin szerepel a 'Mineral' (ásványi) szó.
2010. szept. 10. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
avon én csak eszt használom
2010. szept. 10. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ igazából, hogy mire érzékeny a bőröd. Lehet, hogy csak az adott árnyalat, lehet, hogy az egész termékcsalád, lehet, hogy egy olyan összetevő, amit sok márka használ.

A mineral jelzésűeknél talán tényleg kicsit kisebb az esély, mert legalább a színezék ásványi anyagból van, azokra meg nem szokás allergiásnak lenni, de nem garancia, mert pl ahhoz, hogy a tégelyben maradjon ahhoz is használnak kötőanyagot, meg ugye az előállítás során is többmindent, szóval arra is ugyanúgy lehet vki allergiás. Meg ugye az, hogy valami természetes, önmagában nem jelenti azt, hogy jobb is...

2010. szept. 10. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit szánsz rá, de ha igazi minőséget szeretnél és valóban nagyon érzékeny a bőröd, akkor Clinique.
2010. szept. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!