Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a fülbelövés?

Mennyire fáj a fülbelövés?

Figyelt kérdés
Van már egy lyuk mindkettő fülembe, viszont holnap megyek még belövetni 2-t a jobb fülembe. Mennyire lesz majd fájdalmas?
2022. febr. 2. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaj, az elején fájni fog azért. Pláne, ha feljebb löveted, nem cimpába. Első napokban aludni sem tudtam tőle, illetve - nyilván - gyakrabban kellett tisztítani (hajat is mosni...), de egy néhány hét alatt rendbe jön, nem kell aggódni.
2022. febr. 2. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Minimális fájdalom
2022. febr. 2. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Egy kis szúrást érzel, de annyira gyorsan történik, hogy mire megérzed el is készült. Nekem utána sem volt vele semmi gondom, picit érzékeny volt, de egyáltalán nem nevezném fájdalomnak.
2022. febr. 3. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) már túl vagyok rajta és egyáltalán nem fájt :) rosszabbra számítottam.
2022. febr. 3. 22:14
 5/5 Adammaister válasza:
Attól függ mivel lőnek.. 🤣🤣
2022. febr. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!