Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaskent meg lehet elni?

Szempillaskent meg lehet elni?

Figyelt kérdés

Nyiregyhazan fogok tanulni a “szempillak istennojetol” aki mint Magyar-, mint Ezropa szinten elismert.

Kerdesem az lenne, hogy kik szempillaskent dolgoznak ok meg tudnak elni belole?

Elsosorban itthonrol szeretnek dolgozni, kialakitva egy sajat szalonreszt.

Tapasztalatokat varok.

Elore is koszonom szepen

#szempilla #Szempillaepites #Kozmatika
2022. jan. 29. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Azt sem tudtam, hogy létezik ez a ...ez mi, szakma? Jó vicc.
2022. jan. 29. 18:40
 2/13 A kérdező kommentje:

1/1

Ha az sem tudod mi, akkor honnan tudnad a kerdesre a valaszt?

2022. jan. 29. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen árakon dolgoznak, szerintem ha van egy kialakult vendégköröd és tudod magad jól hirdetni és sok embert fogadni, akkor szerintem meg fogod tudni oldani, de milliárdos sajnos nem leszel belőle
2022. jan. 29. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
32%

Hát nem igazán. Pillásként dolgozok. A 3d-s pillát is 6000 ért csinálom. Most teszem azt ha mindennap van vendégem kivéve hétvégén akkor ügye összejön 1 hónapra 120.000

De mindig venni az alapokat, pilla, ragasztó ami ügye jó minőségű már is a felére esett ez az ár. Én mellék állásban Avonozok is. Azt mondom ha egyedül laksz, és ahogy mondtad is saját szalonnal akkor mindenképp megéri.

2022. jan. 29. 19:04
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek.

3/3 koszonom Neked is… azert vagyok bizonytalan mert ahol en elek egy kisváros, itt egy pillas sincs aki lakason dolgozna, max szepsegszalonban kozmetikuskent kiegeszitve 1-2 ember

2022. jan. 29. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

A 3d 6000ért eléggé áron alul van… ha te csak 120 ezret tudsz össueszedni belőle, akkor valamit magyon rosszul csinálsz.

Kérdező!

Meg lehet élni belőle, ha jól dolgozol, és jól árazod be magad. De azt tudnod kell, hogy kizárólag kozmetikus végzettséggel pillázhatsz.

2022. jan. 29. 23:39
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért kelett lepontozni? Nem ertek egyes embereket.
2022. jan. 30. 09:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyen igényes, szép a munkád, és ne apróért dolgozz (lásd az egyik válaszolót pl.).

Barátnőm pillázik, elég szépen megél belőle Budapesten is.

2022. jan. 30. 17:34
 9/13 anonim válasza:
100%
Személyes ismeretség alapján mondom: igen! Jó munka, sok munka
2022. jan. 30. 18:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Ertem, hogy Budapesten megel belole…

De nekem a felelmem az innen iranyul, hogy egy icipici varosban elek, nem tudom itt mennyire van ra igeny es mennyire tudnak megfizetni azt.. nagyvaros is 70 km

2022. jan. 30. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!