Lehet használni csak ezeket: alapozó, bronzer, pirosito, puder? Kezdő vagyok.
(hiányos ékezetekért elnézést)
Szóval teljesen kezdő vagyok, igazából nagyon fehér a bőröm és a fényvédőm egy picit fényes+világosit (ettől függetlenül nem fogom leváltani)
Emiatt elkezdtem alapozózni+áttetsző púdert használni.
Majd erre jött a pirositó mert ugye tök egyszinü lett az arcom.
Most meg oda jutottam fejben, hogy bronzositás is kéne :D
Nem tudok kiigazodni ezek között sajnos, ezért kérek segitséget.
Kontúrozni, highlighterezni nem szeretnék.
Segitsetek légyszi, ez igy oke vagy hogy leheljek életet a hulla arcomra sok macera nélkül? Köszönöm előre annak aki segit
Lehet, csak mi értelme? A bronzosító nem is hófehérkéknek való, szépen elütne a bőrödtől, ha tényleg nagyon világos. Pirosítóval együtt pláne.
Foglalkozhatnál amúgy picit a szemeddel is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy ceruza, spirál is sokat dob és ezeket nagyon egyszerű használni.
Használhatsz nude árnyalatú rúzst vagy színezett ajakápolót is esetleg.
Köszi. Nem létezik világos bőrre illő bronzosító?
Egyébként pink színezett ajakápolót használok.
Ugyan, dehogy. Vannak világosabb bronzerek, azok óvatosan használva jók lehetnek, ahogy egy halványabb pirosító is.
Lehet így használni, a kontúr és a highlight egyáltalán nem kötelező. Viszont szempillaspirált ajánlanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!