Mit tegyek, hogy ne kenődjön el a sminkem?
Én azért segítek neked, hogy ne kelljen keresgélni =)
Először is ha szíros a bőrőd is kezeled akkor jó rá a púder nah de első lépés 1: én reggel soha nem rakok fel tonikot stb mert nincsen időm ,hanem helyette egy nagyon jó arckrémet.
Utána felviszem az alapozót, és a szemhélyamra és rakok,hogy ne kenődjön el . Majd jöhet a púder, ami mattít és nem lesz csillogó fényes a bőröd, sőt még fixál is. Következő lépésként felviszed a korrketort ( a bőr színednél 1 árnyalattal világosabbat ) majd utáána ha hazsnálsz szemhélypúdert akkor körkörös mozdulatokkal vigyed fel , és a vége felé elsatírozod, így optimálisan nagyíthatsz a szemeden. Ezután felrakhatod a szemceruzát , de szerintem ne húz ki annyira legbellül vele a szemed, mert nekem akkor jobban kenődik, hanem a szempillák tövénél . Utána én rakok fel még egy kis korrektort, mivel nekem elégé karikás a szemem :S Majd kihúzm a szemöldököm szemhélyporral. Ezután jöhet a spirál, majd a szájfény , esteleg a pirosító:P
PusziiŁŁ 14/Ł woltam =/
A színes szemhéjceruza nem önmagában, hanem alapnak jó.próbáld ki, h teszel rá port...máris jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!