Mit ajánlanátok?
20 éves vagyok és nem igazán tudom eldönteni, hogy egy mindennapi sminkbe mi fér bele pontosan.
Eddig alapozót, korrektort, púdert, szemhéjfestéket, tust, szempillaspirált, rúzst használtam és a szemöldökömet megcsináltam.
De kicsit soknak érzem ezért kérnék néhány tippet.
Most fekete a hajam ehhez milyen smink illene ami kiemeli de mindennapokra pont elég?
Nincs olyan, hogy “mi fér bele”. A “mindennapi smink” mindenkinek mást jelent.
Egyes influ-sztárok fél/egy óráig vakolják az arcukat úgy, hogy no makeup makeupot tolnak halovány nude színekkel.
Én még a hétköznapokon is fekete füstös szemet festek extrém cicás tussal és élénk szájjal, a szemöldökömet is mindig kihúzom géles tussal, de az alapozót, korrektort rengetegszer elhagyom, mert ezeket nem mindig tartom annyira fontosnak. Még azzal együtt is MAX. negyed óra alatt megvagyok vele. Valamint mivel száraz a bőröm, nálam a púder offos történet, ahogy a bronzosító, pirosító, highlighter is.
Nem kell mindent ugyanazokkal a termékekkel és úgy csinálnod, mint mások. Kísérletezz, hogy neked mi fér bele, és engedd szabadjára a fantáziád.
Nem az számít, hogy mennyi mindent és milyen termékeket használsz, hanem az, hogy harmonikus legyen az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!