Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem letaglózó, hogy ha megláts...

Nem letaglózó, hogy ha meglátsz valakit smink nélkül, olyan minthogyha nem lenne szeme az illetőnek? Mintha a lelke nem lenne?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 22:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából magamon kívül nem ismerek senkit a környezetemben, aki erősen sminkelné magát rendszeresen. Én igazából úgy vagyok vele az elmúlt két évben, hogy szeretem a színes dolgokat, ráadásul ha már időt töltök vele, akkor legyen már nagy különbség a smink nélküli állapothoz képest. És amióta így sminkelek, sokkal kevésbé furcsa másoknak, ha smink nélkül vagyok, mint amikor szinte természetesen és láthatatlanul sminkeltem. Mert ha extra smink nélkül látnak, akkor nem annyira meglepő, mert nyilván máshogy nézek ki, de amíg a "no makeup makeup" a mindennapi, addig észre se veszik, hogy van rajtam smink, és ha nincs akkor fura. Pl volt olyan, hogy anno valaki azt hitte, hogy beteg vagyok, pedig csak nem volt rajtam smink. Most meg senki nem gondolja, hogy smink nélkül úgy nézek ki, mint sminkbe, mert nyilván elég egyértelmű, hogy pl nem fényes, rézvörös a szemhéjam csak úgy magától.

Viszont az igaz, hogy nekem speciel nagyon más a szemem smink nélkül, mont sminkbe. Sminkkel nagyobbnak tűnik, de ettől még nem olyan, mintha nem lenne szemem... :D

Na meg van olyan, aki nem a szemét hangsúlyozza sminkkel, na annál pláne nincs ilyen.

2022. jan. 15. 12:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, erről láttam egy képet egyszer.

Első, csaj erősen sminkelve, kritizálják, hogy miért van erősen kifestve, szebb anélkül.

Második kép, natúr smink, szöveg, ugye, hogy sokkal jobb, ha nincs rajtad smink?

Harmadik, semmi smink - mi van veled, beteg vagy?

Pont erre utaltam. A natúrt észre sem veszik, azt hiszik, nincs rajta smink. Pedig de.

2022. jan. 15. 16:27
 13/20 Kekcsi ***** válasza:
45%
Biztosan letaglózna, ha bárkit sminkkel vagy anélkül szem vagy lélek nélkülinek látnék. De ilyen nem fordult elő. Olyan igen, hogy a smink erős volt, és elfedte a valódi szemét, arca kimerevített képnek látszott, ami nem a helyzetnek megfelelő érzelmet mutat, vagy inkább érzéstelen.
2022. jan. 17. 02:29
 14/20 anonim ***** válasza:

A letaglózó az, hogy vannak akik csak a díszletet látják, amit a szemük elé raknak, és közben "léleklátásról" ábrándoznak.

Más ügy a filmezés/fényképezé, mikor a az élő embert (a lelket, ha úgy teszik) két dimenzióba leképezett látvánnyal kell kifejezni. De ez külön szakma, amit nem ritkán szintén pusztán illúziókeltésre használnak.

2022. jan. 20. 09:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindíg meglepődök a nőkön. De hiányoznának, ha nem lennének.
2022. jan. 20. 10:29
 16/20 anonim ***** válasza:
15%
Én mindig csodálkoztam azon, hogy vannak akik sminkelik magukat.Valamiféle előadásnak tekintik azt,hogy elhagyják az otthonukat,ha kilépnek az utcára,ha munkába mennek.Szerintem ,nem csak másokat hanem, önmagukat is becsapják.
2022. jan. 20. 16:59
 17/20 A kérdező kommentje:
2022. jan. 20. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16os, akkor, ha mondjuk felveszel egy szép ruhát, ékszert, vagy mit tudom én, megcsinálod a hajad, akkor is becsapod magad? Ez hülyeség
2022. jan. 20. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
8%
Én nő vagyok, de én is olyannak látom a világos hajú, kék szemű lányokat smink nélkül, mintha "nem lenne szemük", ha már megszoktam sminkben. Párom is azt szokta mondani nekem, hogy nincsen arcom, ha mosom le a sminket. Ő is ezt érzi szerintem.
2022. jan. 21. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez a legostobább kérdés, amivel tatélkoztam eddig. Te olyan EMO s vagy?

Én 80 múltam, de még életemben sem sminkeltem.

2022. jan. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!