Nem letaglózó, hogy ha meglátsz valakit smink nélkül, olyan minthogyha nem lenne szeme az illetőnek? Mintha a lelke nem lenne?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 22:13
1/20 anonim válasza:
Hát nem. Ilyeneken nem gondolkodtam még.
3/20 anonim válasza:
Nem, sőt, smink nélkül szebb is az ember, mintha kivakolná az egész arcát
4/20 A kérdező kommentje:
Egyértelműen szebb smink nélkül, de amikor csak sminkben látsz valakit és utána meglátod anélkül, kell hozzá idő hogy az agyad feldolgozza és az elején elég szomorú látvány.
2022. jan. 13. 22:26
5/20 anonim válasza:
Fiúk társalgása, akiknek halványlila gőzük sincs a sminkről.
6/20 A kérdező kommentje:
Tell me what is smink
2022. jan. 13. 22:52
7/20 anonim válasza:
kék szeműek esetében nekem az az érzésem ilyenkor, mintha vak lenne
8/20 anonim válasza:
4-es vagyok
Lány vagyok, de köszönöm
Egyébként elismerem, hogy szokatlan, de nem volt még olyan érzésem, mintha nem lenne szeme
Számomra sokkal furcsább az, amikor valaki nem, vagy alig sminkel, egyszer egy eseményre meg hirtelen abszolút kifesti magát
10/20 anonim válasza:
Smink lehet olyan, hogy észre se veszed, meg címlapos is, az a vakolat.
Erre utaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!