Műszempillával alvás?
Figyelt kérdés
Nem akarok reggel bajlódni azzal,hogy felragasztom a műszempillát,ezért úgy gondoltam,egyszerűbb most,este.Lehet tőle valami bajom ha felragasztom és azzal alszok? /Még nem volt műszempillám/
Ł/15 ^^
2010. szept. 7. 20:34
1/8 anonim válasza:
a soros ígyis-úgyis le fog jönni, a kozmetikus által felrakott tincsessel aminek elvileg 2hétig is fenn kéne maradnia jártam úgy h a párom mellkasán meg párnán volt reggelre. viszont raktam magamnak tincsest akkor túlélte az éjszakát. egy a lényeg a sorost hanyagold
2/8 anonim válasza:
15 évesen minek neked műszempilla??
3/8 anonim válasza:
hát én multhétvégén raktam fel délután sorosat..egy átbulizott éjszaka, és alvás után is ottmaradt.
4/8 anonim válasza:
lehet ragasztó minőségén is függ, ami a dobozban van nem vált be nekem de anno műkörömragival sem. viszont asia centerben vettem tincsest 500volt egy doboz, ragi 200-300 és az tényleg jó volt.
5/8 anonim válasza:
nagyon csúnyán ellehet aludni, de fent marad általában:)
6/8 anonim válasza:
Nekem lassan 2 hete már, hogy fenn van,avval alszom s minden. Csak egy-két tincs esett ki ezidő alatt, azokat tegnap pótoltuk, s ez így lesz tovább is szerintem.
7/8 anonim válasza:
ha azt akarod, hogy kiessen a maradék sima szempillád is, akkor mehet nyugodtan.. valószínűleg, főleg ha nagyon aktívan mocorogsz éjjel, le fog jönni.
8/8 anonim válasza:
3 napja alszom SOROS műszempillával, és semmi baja, nem esik le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!