Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempilla lifting...

Melyik szempilla lifting szett a legjobb? Márka szerint?

Figyelt kérdés

Otthon szeretném magamnak készíteni(kommentek nem érdekelnek erről). Inkább az érdekelne, hogy kinek melyik vált be a legjobban. Melyik a legjobb, többet is találtam, de nem tudok dönteni így tapasztalatok érdekelnének.

Köszi

L

2021. dec. 30. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék, de nem tudom melyiket. Megvetted már? Ha igen írj létszi véleményt :)
2022. jan. 23. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem:(
2022. jan. 23. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
3 éve dolgozok szempillaskent, liftinget kérlek NE csinálj magadnak otthon, és muszempillat se próbáljátok meg otthon csinalni! Nem véletlenül egy szakma és nem véletlenül csináljak SZAKEMBEREK mellesleg csukott szemmel kell lenni közben, ez sem véletlen. Menjetek el egy szakemberhez, nem olyan drága megcsinaltatni hogy megérje kockáztatni a latasod.
2022. febr. 19. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg vettem a lashes by love, valamit el rontok szerintem, de nagyon. Azért vettem ezt mert láttam a fbn h egy nő 3 éve ezzel oktat és nagyon szép pillakat készít. Nekem valami nem sikerül...
2022. febr. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!