Miert faj a szemem a szempillaspiraltol?
19 eves vagyok, eddig nem sminkeltem magam, csak kulonleges alkalmakkor (szalagavato, ballagas..) csinaltattam magamnak sminket. Nehany ora mulva elegge fajt a szemem.
Most dolgozom, es szeretnek egy minimalis sminket hasznalni, vettem is tegnap kezdetnek egy szempillaspiralt. Eppen csak kiprobaltam, az also szempillakra tettem egy picit, es maris fajni kezdett a szemem (a szemembe nem ment bele a festek).
Miert van ez? Erzekeny a szemem? Mi lehet a megoldas a problemamra?
Kozmetikusként azt tanácsolnám hogy nem mindegy milyen márkájú szempillaspirált vettél.Gondolom sokszor hallottad már hogy: "Nem a drágább a jobb!" Ez sok esetben így is van,csakhogy kozmetikumoknál és sminkeknél igenis számít.Szempillaspirálokból a drágább,márkásabb fajtákat ajánlom, pl:maybelline
Ha ez sem vállik be, akkor szempillafestés kozmetikussal:)
Sok szerencsét,egy kozmetikus
használj Artistry-t
az egy elérhető árú presztizsmárka, amely biztos nem allergizál a szemeddel
Anyukámnak is érzékeny a szeme. Használj érzékeny szemre való spirált. Vagy anyukámnak van most egy Oriflame-s Freaking amazing mascara spirálja is kék színű. Ezt is szokta használni, de van neki avonból, oriflameből érzékeny szemre való azok is jók. Ja és neki a szemhéjpúderből se jó akármelyik, szemránckrémből se. Csak azért írom, hogy ne lepődj meg ha neked se lesz az.
DM-ben is biztos vannak érzékeny szemre való spirálok.
Clinique és La Roche Posay márkák, amik antiallergének, a Clinique nehezebben szerezhető be.
Ja és nem túl olcsók, de a minőségért érdemes és kell is fizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!