Melyik piercing a leginkább "fájdalommentes"?
Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 12:47
1/9 anonim válasza:
Nekem nyelvpiercing és orrpiecin volt,hàt a fàjdlommentesebb az orr piercing!
Legalàbbis nekem az volt.
A nyelvembe azt hittem belehalok,mig àtszurtàk,söt utàna is fàjt egy darabig,az orrom meg egy két perces munka,ami egy hirtelen csipés,de gyorsan elis mulik:)
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem amit nem tetetsz be!Az önkifejezésnek vannak kevésbé fájdalmas formái , keress magadnak azok közül!
4/9 anonim válasza:
Nekem csak köldökpiercingem van és amennyire paráztam tőle, annyira csalódtam kellemesen amikor szóltak, hogy már kész is vagyok:) Igaz, nem tagadom utána voltak vele kisebb problémák, de annyira akartam, hogy semmi nem tudott eltántorítani tőle, tehát maga a behelyezés nem fájt, viszont utána nagyon oda kell figyelni rá és vigyázni, hogy ne fertőzödjön, ne akadjon bele semmibe, jó darabig rendszeresen tisztítani stb... De amúgy hajrá én imádom:)
5/9 anonim válasza:
Nekem van a szemöldökömben, orromban, és a nyelvemben piercing. A bal fülemben 5 fülbevaló, a másikban meg 1. A lövés/szúrás egyiknél sem vészes. Viszont a gyógyulás már húzósabb. A legtöbbet a porcba lőtt fülbevalóval szenvedtem. kb. fél évig. A nyelvem miatt kb. 4 napig nem tudtam szilárd kaját enni, mert fájt és be is volt dagadva. A szemöldököm gyorsan gyógyult és fájdalom mentesen, az orrom szintén.
6/9 anonim válasza:
Ja, ha esetleg számít, 22 éves lány vagyok . (a több piercinges, fülbevalós válaszoló)
7/9 anonim válasza:
Attól függ hogy szúrják vagy lövik.Én mindig szúrni szoktam a piercingeket,mert ha később kiveszed akkor később is forrik be.Ahol szúratni akarod ott elszoktam "zsibbasztani" a területet így kevésbé fáj.Természetesen pici kis szúrás így is érezhető.Ami legkevésbé fáj az a köldök és az orr.Remélem segítettem.:)
Egy piercinges
8/9 anonim válasza:
Én is piercinges vagyok (és én is rendelkezem pár fémbaráttal:)). Az a tapasztalat, hogy teljesen egyéni kinek mi, mennyire fáj. Nekem pl. sokkal jobban fájt az orrpiercing, mint akármelyik, azért mert egyszerűen ott alacsony a fájdalomküszöböm. Mindenképp olyat csináltass, amit igazán szeretnél, csúnya heg maradhat utána, ha kiveszed. De, ha már általánosítunk, szerintem a szemöldök piercing nem túl kellemetlen. Illetve a szájpiercing (erről minden vendégem úgy számol be, hogy szinte már kellemes volt:)).
9/9 anonim válasza:
szerintetek melyik a rosszabb mert én snakebitest(ajak mind a 2 oldalon) akarok a tesóm meg nyelvet. szerintetek melyik a roszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!