Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek nem fura/ribis ha...

Szerintetek nem fura/ribis ha hordok ilyen nyakláncot?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű fekete bársony choker nyakláncot szeretnék hordani.

Szerintetek nem ribis vagy fura?

16/L

2021. dec. 1. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem önmagában nem ribis. Az, hogy milyen ruhához hordod, már más kérdés. Goth vagyok, én is hordok ilyesmit és nem érzem magam ribisnek tőle.
2021. dec. 1. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egyáltalán nem. Miért lenne az? Inkább a többitől, az összhatástól függ az, hogy ribis-e valaki.
2021. dec. 1. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Eléggé az. Ne legyél divatpcsa, inkább legyen saját egyéniséged és identitásod.
2021. dec. 1. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem ribis ne aggódj.
2021. dec. 1. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem, az a kisugárzásodon múlik.
2021. dec. 1. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne ribis?

Én majdnem minden nap ilyen nyakláncot viselek.

Vannak egyszerűbb és “giccsesebb”, viktoriánus darabjaim is, egy kész gyűjtemény mindenféle méretben és színösszeállításban. (Leginkább a fekete dominál és az ezüst részletek.)

Nagyon szeretem őket, mert elég fázós vagyok, a nagyobbak védik a nyakamat a hidegtől, ha beltérben nincs kedvem vastag sálat viselni.

2021. dec. 1. 14:54
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
84%
Nekem rendben van, egy exemnek csipkéset is szereztem.
2021. dec. 1. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
3: "divatpcsa"??? 25 éve nekem is volt bársonyból :) Nem most találták ki. És nem is különösebben divat. Sose hordták nagy tömegek.
2021. dec. 2. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Nagyjából 2016-17 környékén volt utoljára népszerű, mert akkor hirtelen divat lett a grunge (elég érdekes, hogy pont a “csóró rockerek” megjelenéséből csináltak divatot, akik kezdetben nem tudták megengedni maguknak a méregdrága bőrszerkókat, azért találtak ki maguknak egy jellegzetes megjelenést), és az összes Kardashian-Jenner ribizli ilyen nyakláncokban parádézott, így az összes tini őket majmolta.

Milyen érdekes, hogy ma már egyik divatmániás influenceren sem látok ilyen nyakláncokat, akik “elméletileg” éltek-haltak érte. 😵‍💫

Már csak azokon látok, akik valóban alternatív stílusúak, továbbá még az “ígörlökön”, de hála Istennek, ők itthon, a nyílt utcán nem túl gyakoriak kis hazánkban, de reméljük, mihamarabb lecsengenek ők is a pózerkedésükkel.

Én goth vagyok, és mindig is ezek a nyakláncok tetszettek. Van belőlük egy masszívabb gyűjteményem, mert tényleg bármit feldobnak, remekül öltözteti a viselőjét.

2021. dec. 2. 11:34
 10/10 anonim ***** válasza:
12%
Kifejezetten klasszilus, a viktoriánus hölgyek is hordták, és ők a prüdéria mintapéldányai.
2021. dec. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!