Van aki fel tudja ismerni a szintipusokat?
Figyelt kérdés
már nézem egy ideje őket, de olyan életképtelen vagyok, hogy nem tudom eldönteni
azt értem, hogy egy kicsi ebből, egy kicsi abból
barna hajam van, ami nyáron vörösesnek tűnik, télen pedig teljesen sötétnek, a szememet barnának mondanám a zöld keveredésével, illetve a bőröm talán sárgás, könnyen barnuló
valaki ebből megtudja állapítani, hogy én mégis hova tartozok? :D
2021. nov. 30. 12:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem ősz típusú vagy. Már ha erre vagy kíváncsi :)
2/3 anonim válasza:
Azt nézd meg, öregítenek-e a sárgas színek? Engem nagyon elnyomnak, biztos hogy hideg színtípus vagyok. Tegyél az arcodhoz meleg színeket, és nézd meg. Színtanácsadók is kül. színű kendőket tesznek az archoz, így próbálgatják.
3/3 anonim válasza:
Én a télre tippelek. A sárgásnak tűnő bőr általában a neutrális bőrtónusúaknál van. A vöröses hajú fény teljesen általános erős fényben. Ha küldesz képet szívesen segítek. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!