Milyen a színtípusod, milyen színeket hordasz legszívesebben?
Ilyen színű ruhákat hordok leginkább: fehér, piros, rózsaszín.
Fürdőruha csak kék színű lehet.
Az, hogy milyen típusba tartozom, sajnos fogalmam sincs.
Lágy nyár vagyok, ahogy a színtípusom neve is mutatja, a nagyon fakó, nagyon mosott, kissé füstös hatású hideg árnyalatokat részesítem előnyben. Kedvenc színem ruhában a mályva minden árnyalata, a nagyon halvány levendulalila, a babakék, a bordó és a szürke nem csak 50, hanem minden árnyalata. :D
A bőröm világos, neutrális tónusú, a szemem kék, zöld és szürke keveréke, kissé meghatározhatatlan, a hajam pedig sötétszőke/világosbarna, de nagyon szürkés, hamvas, hideg árnyalatú az is.
Régen egyébként nem szerettem, hogy nyár típus vagyok, unalmasnak gondoltam és mindig tél szerettem volna lenni, de már megbarátkoztam vele és nagyon szeretem a "színeimet".
Én vagy sötét ősz vagyok, vagy valamilyen tél típus.
Leginkább pirosat, feketét, kéket szeretek hordani, meg jól áll a fenyő és katonazöld is.
Alapból ilyen hamubarna hajam van, amiben elől 2 random tincs sötétebb, és néha vöröses fénnyel csillogott, most ez bordóra van festve. A szemem pedig barnászöldes színű, ami gyakran váltogatta, milyennek tűnik a narancs-barna-barnásszöld-mocsárszín-fenyőzöld skálán. A bőröm meg ilyen világos, kissé sárgás, bár az arcom általában sápadtnak tűnik és pirospozsgás, nagyméretű folt van rajt 2 oldalt, kb mióta az eszemet tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!