Honnan jön ez a trend hogy minden második tinilány ordenálé fekete háromszögeket rajzol a szemhéja külső részére?
Főleg az instán aktiv tinik persze.
Mi a neve ennek, honnan jön és mi értelme van?
Anyira nem szörnyű mint amilyenre gondoltam, ennek a lánynak elég szép arca van, így sok minden jól állhat neki.
Számomra nem olyan borszaztó hogy bastagabb, illetve nincs behúzva a szemzugáig a tus, nekem is volt olyan időszakom mikor nem húztam be a szemzugomig. Mostmár hétköznap én is jobban preferálom a vékony cicás tusvonalat. Izlések és pofonok abszolút.
E-girl lányoknál láttam ilyesmit, van akinek jól áll és meg tudja csinálni, van aki meg borzasztóan néz ki vele.
Meg ahogy #5 is írta, divatoznak és ha valakin látják, akkor rögtön nekik is kell.
Nem vagyok sem a divat, sem a smink ellen, csak az embernek mérlegelni kell, hogy az adott dolog neki való-e.
Pont mint ahogy lehet előnytelen ruhát választani, ugyanúgy mellé lehet nyúlni sminkkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!