Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól állhat egy ajak-piercing,...

Jól állhat egy ajak-piercing, ha sok anyajegy van az arcomon? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Ahova mesterien berajzoltam az anyajegyeket, ott vannak nekem is, és ahol a csajnak van pc, oda szeretnék én is. :D

15/L

2010. szept. 4. 16:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azt írod tetszik a nyelv pc is. Akkor szerintem oda mehet. Vagy esetleg az orrodba. Szúrni meg ne szúrd magadnak. Bízd inkább szakemberre, nem hiába van piercinges. Nem csak Lidocain kell, hanem fertőtlenítő, steril tű, gumikesztyű.
2010. szept. 4. 18:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Van a nyelvemben :)

Persze sterilen szúrnám magamnak, így is eléggé higiénia-mániás vagyok :/

2010. szept. 4. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Magadnak lehet ferdén szúrnád... az sem mindegy azért.

Amúgy meg szerintem anyajegyek mellé nem túl jó. Meg alapból az ajakpiercing sem túl jó mert tönkrevágja a fogaidat. Inkább szemöldök vagy füledbe még vagy ötöt:)

2010. szept. 4. 20:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem bántaná, mert műanyagot vennék. Nyelv pc se bántja a fogaimat, mert műanyag golyók vannak :)
2010. szept. 4. 20:19
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Most komolyan azért, mert leírtam totál normálisan, hogy én nem rakatnék ennyi anyajegy mellé pierciget, le kellett pontozni?

Saját magam nevében beszéltem. Nem tudom, akkor minek kell véleményt kérni, ha csak az a jó, ha azt írják, igen tetess legalább 8 piercinget a fejedre, tök szuper lesz.

2010. szept. 5. 17:58
 16/20 A kérdező kommentje:

Ne zavarjon, hogy nem pontoztam senkit. ;)

Nem csak én tudok itt pontozni, erről elfeledkeztél?

2010. szept. 5. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

sztem az anyajegy mindegy, legalábbis én pl szeretem az anyajegyeket, és amúgy ok nélkül nem szedik csak úgy le, főleg nem arcon, mert megmaradhat a helye és az csak rosszabb...

Viszont az az oldalra szúrt ajak pc szerintem se szép, jobb középen, de nem ez volt a kérdésed, tudom :)

A másik, hogy inkább ne magadnk szúrd, mert vagy jól sikerül, vagy nem, szóval két esélyes a dolog. Nem a fertőzések miatt, hanem amúgy, még egy gyakorlott pc-s se tudja úgy magának szúrni, mert nehezebben látod, tükörben azért nem olyan, meg kell hozzá némi gyakorlat is, ugye érezni a fagyasztás után nem érzel semmit, anélkül meg a fájdalomtól nem tudod majd rendesen átszúrni.

És ha azt veszed, akkor egy szúrás nem olyan drága, ahol én csináltattam, ott 5000ft volt ékszerrel együtt. Szóval én azt ajánlom, hogy menj el szalonba, ha gondolod akár megadpm az enyém telszámát is, ha nem ismersz senkit.

2010. szept. 5. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most mégegyszer elolvastam a kommentjeidet és a lidocain az tényleg kevés, egyrészt fagyasztó kéne, meg rendes fertőtlenítő...stb. Már többe jössz ki, mintha megcsináltatnád...
2010. szept. 5. 22:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rontsd el inkább.
2010. szept. 20. 01:54
 20/20 anonim válasza:

Óooh #15, valaki/k/ szabadon véleményt nyilvánított/ak/.

Miként te is.

Ennyi...

2021. febr. 12. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!