Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkeket vegyek...

Milyen sminkeket vegyek kistininek?

Figyelt kérdés

A 13 éves lányom új hobbit talált magának - a sminkelést.

Nyilván nem fogom engedni, hogy pl suliba 8 kiló vakolatban menjen, de ésszerű szabályok között támogatom. Nem szeretném viszont, hogy mindenféle vacakkal kenné magát, az öregebb ecseteket meg szeretném eldobni. Szóval egy teljes új felszerelést szeretnék neki rendelni karira, de igazából nem tudom mit? Én sose voltam az a nagy sminkes. A szemceruza/szempillaspirál/rúzs triónál megáll a tudásom kb😅

Szóval mik kellhetnek neki? Milyen márkákat ajánlotok?

2021. nov. 15. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A revolution, és az elf nagyon jó ilyen kezdő kategóriás termék.
2021. nov. 15. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem se pasztell se sminket vegyél neki, mert ezekkel max akkor ér el az ember valamit ha tudja mit csinál.

A gyerek hagy szórakozzon picit erősebb színekkel, ezeket jobban látni, és úgyis elsőre nem praktikus mindennapokra kell, hanem pl sellőnek meg tündérnek festi ki magát az ember.

2021. nov. 15. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!