Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell ékszereket viselni?

Hogyan kell ékszereket viselni?

Figyelt kérdés

Mennyire gáz, ha egyszerre hordok pl arany pici karika fülbevalót, arany láncot, viszont ezüst karkötőt?

Rosszul mutat ha egyszerre hordok arany és ezüst ékszert? Mondjuk ha ilyen visszafogottabbak?

2021. nov. 7. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Rajtam is volt arany és ezüst ékszer is szerintem nem gáz
2021. nov. 7. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam keverni, a felsőmhöz mindig hozzápróbálom, hogy az arany vagy az ezüst nyaklánc néz-e ki jobban, és csak olyat választok mellé, ügyelve, hogy a táskán és a napszemüvegemen lévő fémek se legyenek másmilyenek.
2021. nov. 7. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Azt hiszem talán úgy ha felveszed
2021. nov. 8. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Jajj te kis komédiás
2021. nov. 8. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek bicolor ékszerek is, elméletileg nem gáz különböző színű fémeket felvenni úgy, ahogy leírtad.

Viszont szerintem alapból nem mindenkinek áll jól a sárga arany és az ezüst szín is.

Például nekem csak a sárga arany áll jól, ezért én nem hordanék különböző színű ékszereket.Szóval ezt neked kell tudni.

2021. nov. 8. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs probléma azzal, ha kevered a különböző színű fémeket.

Igaz, nem minden esetben, de nagyon jól is mutathatnak együtt.

Van, amikor ezüstöt, aranyat és rózsaaranyat viselek együtt. Van egy ilyen csat szettem, amiben különböző fém színű csillagos-szíves darabok vannak, és előfordul, hogy ezeket teszem a hajamba.

Ha távol viseled őket egymástól, akkor meg nem is annyira szembetűnő.

2021. nov. 11. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!