Lányok,Ti honnan veszitek az ékszereket? Nagyon sok lányon látok ékszereket, minden nap a suliba más ékszerekkel jönnek. Nem hiszem hogy mindegyik arany vagy ezüst. 😏 16/L
Elég sok ékszerem van a Claire’s-ből.
Persze, itt is jól meg kell nézni mindent megvétel előtt, mert van pár gagyi, nem annyira masszív dolog, de a legtöbb jó minőségű, évek múlva is szép állapotú.
Szia!
Nekem a bizsuktól speciel bezöldült mindenem, úgyhogy inkább azt a csapatot erősítem, akik az arany/ezüst ékszerek mellett állnak.
Hosszabb távon jobban megéri, hisz az értéke sem vész úgy el mint pl egy bizsunak, amit jobb esetben 1 év után sajnos ki lehet dobni általában :/
Esetleg még az aranyozott ékszereknek nézz utána, még mindig jobb, mint a bizsu, és megfizethetőbb is:)
Hosszú ideig ágáltam minden ellen, ami nem 925-ös ezüst vagy nemesacél, viszont sajnos ebből csak (számomra) nagyon egyszerű ékszereket gyártanak, nekem pedig nem kifejezetten stílusom ez a letisztult vonal, mert ékszerben az extrább, különlegesebb darabokat szeretem, de ezeket ilyen nemes anyagokból nehezen tudják előállítani, vagy ha mégis sikerül, azt horror áron mérik.
Aztán megtaláltam az ón-ötvözeteket, amik nagyon jó minőségűek, és eleve van egy kis antikolt hatásuk, így nem oxidálódnak tovább.
Ezen kívül szeretem a Claire’s ékszereket is. Eddig csak az arany színű fémekkel volt problémám, ugyanis a rezes bevonat miatt csúnyán eloxidálódnak, de az ezüst és a fekete színű fémek nagyon jól bírják.
Szóval semmi panaszom rájuk. Fülbevalóból mindig nagy, lógós, akasztós verziókat választok, ha esetleg megtörténne valamelyikkel ez a nem túl kellemes dolog, még mindig eltávolítható a fülbe dugható része, és kicserélhető nemesacéllal vagy ezüsttel (bár tudtommal a Claire’s akasztós fülbevalói között is van, amelyiknek a kapcsos része eleve nemesacél), maga a fülbevaló pedig átfesthető, de ékszerész ezüst bevonatot is készít rá, így könnyű újrahasznosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!