Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok,Ti honnan veszitek az...

Lányok,Ti honnan veszitek az ékszereket? Nagyon sok lányon látok ékszereket, minden nap a suliba más ékszerekkel jönnek. Nem hiszem hogy mindegyik arany vagy ezüst. 😏 16/L

Figyelt kérdés
Amúgy én szoktam vásárolni ékszereket boltokbol is ahol árulnak ruhákat is, pld. New Yorker, Reserved, Pepco. Én Romániában lakom, nem tudom ha Magyarországon léteznek ezek a boltok.

2020. okt. 20. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Itt amúgy nagyon olcsón lehet venni.
2020. okt. 20. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csomó fülbevalóm, karkötőm Rossmannból van 😀
2020. okt. 20. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Elég sok ékszerem van a Claire’s-ből.

Persze, itt is jól meg kell nézni mindent megvétel előtt, mert van pár gagyi, nem annyira masszív dolog, de a legtöbb jó minőségű, évek múlva is szép állapotú.

2020. okt. 20. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor veled egyidős voltam, akkor bizsuboltban vettem, de azok már mind tönkrementek, mint általában a bizsuk szoktak. Most már, hogy egy ideje dolgozom és jó a fizetésem, ünnepekre összegyűjtöm a pénzt és veszek igazit. Valójában a sok bizsu árából lehet venni örök darabokat. Minden hónapban félreteszek egy kis összeget és szépen összegyűlik. Rozé és fehérarany kombinált ékszereket kedvelem.
2020. okt. 20. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ékszereim szinte mind örököltek, vagy Horvátországi szuvenírek. Amelyek nem, azok a TESCO/Auchan (nem tudom melyik előtt van a butik) előtt lévő ékszerestől vannak.
2020. okt. 21. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
4-essel értek egyet, szerintem fölösleges egy ládányi bizsu... Inkább néhány igazi ékszer. Igaz hogy nem lehet őket naponta váltogatni akkor, de általában sokkal szebbek és összehasonlíthatatlanul jobb minőségűek.
2020. okt. 21. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a bizsuktól speciel bezöldült mindenem, úgyhogy inkább azt a csapatot erősítem, akik az arany/ezüst ékszerek mellett állnak.

Hosszabb távon jobban megéri, hisz az értéke sem vész úgy el mint pl egy bizsunak, amit jobb esetben 1 év után sajnos ki lehet dobni általában :/

Esetleg még az aranyozott ékszereknek nézz utána, még mindig jobb, mint a bizsu, és megfizethetőbb is:)

2020. okt. 21. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú ideig ágáltam minden ellen, ami nem 925-ös ezüst vagy nemesacél, viszont sajnos ebből csak (számomra) nagyon egyszerű ékszereket gyártanak, nekem pedig nem kifejezetten stílusom ez a letisztult vonal, mert ékszerben az extrább, különlegesebb darabokat szeretem, de ezeket ilyen nemes anyagokból nehezen tudják előállítani, vagy ha mégis sikerül, azt horror áron mérik.

Aztán megtaláltam az ón-ötvözeteket, amik nagyon jó minőségűek, és eleve van egy kis antikolt hatásuk, így nem oxidálódnak tovább.

Ezen kívül szeretem a Claire’s ékszereket is. Eddig csak az arany színű fémekkel volt problémám, ugyanis a rezes bevonat miatt csúnyán eloxidálódnak, de az ezüst és a fekete színű fémek nagyon jól bírják.

Szóval semmi panaszom rájuk. Fülbevalóból mindig nagy, lógós, akasztós verziókat választok, ha esetleg megtörténne valamelyikkel ez a nem túl kellemes dolog, még mindig eltávolítható a fülbe dugható része, és kicserélhető nemesacéllal vagy ezüsttel (bár tudtommal a Claire’s akasztós fülbevalói között is van, amelyiknek a kapcsos része eleve nemesacél), maga a fülbevaló pedig átfesthető, de ékszerész ezüst bevonatot is készít rá, így könnyű újrahasznosítani.

2020. okt. 21. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Aliexpress-ről rendelem (rendeltem covid előtt, amikor még nem 360ft volt 1€...)
2020. okt. 23. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!