Lányok, szeretitek, ha csiklandozzák a talpatokat, ill. festitek a lábatokon a körmötöket?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 00:51
A kérdező szavazást indított:
Szeretem, ha csiklandozzák a talpamat/festem a lábamon a körmeimet.
Szeretem, ha csiklandozzák a talpamat/nem festem a lábamon a körmeimet.
Nem szeretem, ha csiklandozzák a talpamat/festem a lábamon a körmeimet.
Nem szeretem, ha csiklandozzák a talpamat/nem festem a lábamon a körmeimet.
28 szavazat
1/13 anonim válasza:
Elég lett volna ha kiemeled az előző ilyen kérdésedet, kár volt még egyszer kiírni.
4/13 anonim válasza:
Mar valaszoltam az elozo ilyen kerdesre....nem irom le megegyszer a valaszt.
7/13 anonim válasza:
Igazán eltakarodhatnátok a (rosszul) bújtatott fétiseitekkel ebből a kategóriából.
8/13 anonim válasza:
Jaaaajj mennyi sipákoló van itt....
9/13 anonim válasza:
Mindenkinek van joga itt lenni. A csikizés téma nem jelent aberrációt, beszélj szexuál pszichológussal, mielőtt kioktatsz bárkit is!
10/13 anonim válasza:
néhány válasz itt megérne egy moderációt, de már nem lehet jelenteni a válaszokat, emailt írni és linkelni a kérdést meg nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!