Lányok, szeretitek, ha csiklandozzák a talpatokat (persze csak ha fiúk), ill. festitek a lábkörmötöket?
Szintén rúgok >o<
Meg van jobb közös idő töltés, mint lábak/talpak simogatása XD
Ez valami lábfétises szavazás? (Na az olyan embereket kerülöm><)
65 L
Imadom a csikit, es festem. Irhatsz priviben.
Csikizést utálom. A körmöt festők 98%-a igazából lusta s nincs igénye valódi körmeik ápolására.
Sokaknak ápolatlan, egészségtelenek a körmeik, ám arra nem gondolnak, hogy intő jelek ezek a testüktől vagy szimplán szánhatnának magukra pl fél órát időnként otthon, hogy rendbe tegyék magukat.
A rohanó világban az embereknek mindenre van idejük csak az igazi egészségre és ápolásra nem... S ez igaz a testi, lelki dolgokra egyaránt.
Lehet valaki kisminkelve, kirittyentve, de az csak felszín.
Sok vendégemnél is virít a felszín, amikor meg pl meglátod a kezét, lábát...
Manapság alig 2-3ezerért lehet kapni alap gépeket, csiszolófejeket... Literes legolcsóbb testápolókat fillérekért. Ha csak ezt a kettőt igénybe vennék, használnák, már drasztikusabb változást érnének el.
Én fiú vagyok (úgyhogy a körömfestés nálam nem jön szóba :D), és szeretem, ha csiklandozzák a mezítlábas talpamat, persze csak ha lányok, fiúktól nem szeretem.
Amit még kifejezetten szeretek, ha légy száll rá a mezítlábas lábamra, és a mászkálásával csiklandozza. Különösen szeretem, amikor a lábujjaimon, ill. a talpamon mászkál a légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!