Ha 16 db parfümöm van, az nagyon sok egyszerre?
Hosszú évekig egyáltalán nem volt parfümöm, de fiatal felnőttként egyre több olyan illattal találom szemben magam, ami illik hozzám és tetszik, hogy kicsit elkapott a hév. Rengeteg kis mintám is van, de azokat nem számolom ide. Mindet az elmúlt egy év alatt szereztem be, és napi rendszerességgel használom őket.
Nem gagyi, filléres illatokról beszélek, van a kollekciómban niche, luxusmárkás, illetve jobb minőségű celebparfüm is (Ariana Grande, Britney Spears). Ebből egy kétszer van meg, egy kisebb és egy nagy verzióban.
Mindnek 3 év a szavatossága elméletileg, kivéve a 3 Victoria’s Secret testpermetnek, ami egy év.
Nem a halmozás a célom, hanem az, hogy szavatosság végéig el tudjam használni őket, amire jó sok időm van még.
Szerintetek ez még tűrhető mennyiség, vagy túl sok?
Nekem olyan 8-10 parfümöm van, a legtöbb az Azonos, 1 Oriflémes és 1 kínai van.
Az Avonosok közül van olyan, ami már 6 éves, de semmi baja nincs, én ugyanúgy elhasználom.
Nyugi, egy ideig nem kell aggódnod, hogy elfogy a parfümöd. Kidobni meg ne dobj ki egyet se, esetleg ha van olyan illat, amit nem használsz sűrűn mert nem annyira tetszik, akkor ajándékozd el olyannak, aki örülne neki.
Én a fiatalabb unokahúgomnak már adtam parfümöt, örült neki. Meg tervezek is adni neki, mert nem használom az összeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!