Létezik olyan alapozó / korrektor ami nem fényesedik át 2-3 óra után?
Hihetetlen sok alapozón vagyok túl, és mindegyik egytől egyig brutálisan átfényesedik egy idő után, konkrétan olyan mintha zsírban úszna a fejem. Természetesen használok primert, és púdert is utána, de semmit sem ér. Még az állítólagos " csoda " L'Oreal Paris Infallible Up To 24Hr Fresh "MATT" púder alapozó, amitől végképp azt várnám, hogy ne ázzon tőle az arcom, az is átázott..
Egyáltalán nem zsíros típus a bőröm, inkább vízhiányos, normál.
Miután már az alapozókról egy ideje lemondtam, csak korrektort használtam a szemem alá, hogy legalább a karikáim ne látszódjanak, de az is extrém módon átfényesedik.. ugyan eddig csak 3 fajtát próbáltam, de mindegyik így reagált.
Nekem soha nem volt ez a bajom, pedig alapból zsíros (és vízhiányos) a bőröm. De még nem találkoztam olyan alapozóval, ami fényesedett volna. Mondjuk nem tudom, és a light/medium fedést szeretem a legjobban.
Esetleg BB krém?
G&G 101 B-bombot használok minden este ami elvileg elég magas niacinamide tartalmú. :(
Alapozó nélkül egyáltalán nem fénylik a bőröm ! Amikor csak korrektort viszek a szemem alá, semmi mást , konkrétan csak ott tocsog ahol bekentem sehol máshol ..
Az egészséges bőr pár óra után átfényesedik, pláne ha melette zsíros a bőrtipusod akkor nincs is min csodálkozni. Ha egy bőr nem fényesedik át pár óra után az egészségtelen, az egészséges bőrnek természetes fénye van sosem matt 100% max ha púdert túl tolod.
Normális a bőr textúra is, és ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!