Hol tudok olyan púdert venni, ami mitesszeres pattanásos arcra jó?
Nem értek egyet az utolsónak, nem feltétlen a sminktől pattanásosodsz.
Próbáld meg minél többször tisztítani az ecsetet/szivacsot, amivel felviszed a terméket az arcodra, szerintem már az sokat segíthet.
Vannak amúgy kifejezett problémás bőrre púderek, én pár éve a Müller saját márkás, zöld dobozos púderét használtam, nekem bevált, illetve talán a Miss Sportynak van hasonló terméke.
Nem azt mondtam, hogy attól pattanásosodik, hanem az is rátesz egy lapáttal, hogy pattanásos az arca és arra sminkel. Eltömíti a pórusokat és nem szellőzik az arca, amire jelen esetben szükség lenne. Először meg kellene találni a problémát és kezelni(ha még nem kezdte el), mivel saját magától nem fog javulni.
Itt az ősz, jön a mikrodermabrázió és a sav ideje, érdemes lenne felkeresni egy jó szakembert.
Nem az észt szeretném osztani semmiképp, hanem segíteni neki szakmabeliként, mert látszólag zavarja ez a probléma.
5-ös vagyok, kicsit elbeszéltünk egymás mellett. :))
Egy jó szakember tényleg sokat segíthet, de nekem egy pár lépcsős, kifejezetten a problémáimra kihegyezett arcápolási rutin is nagy változást hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!