Ezek közül mi okozhat mitesszereket/pattanásokat?
Balea MED Ultra szenzitív arctisztító gél
Mixa Optimal Tolerance micellás víz
CeraVe Moisturizing Cream
L'Oréal True Match alapozó
Mintha az utóbbi pár napban kicsit több mitesszerem, kisebb pattanásom lenne, de nem tudom, mitől. Ezek elvileg mind nagyon érzékeny bőrre valóak, és egyikben sincs illatanyag (nagyon rosszul reagál mindenféle illatanyagra a bőröm).
Vagy talán lehet a hámlasztás hiánya is az okozó? Esetleg a túl sok UV-sugárzásnak való kitettség? (Sajnos még nincs fényvédőm, mert normálisat nem kapni a környéken, de mindenképp veszek majd. Emiatt nem hámlasztok, mert az érzékennyé tenné a bőrömet a nappal szemben.)
A balea mednél van, hogy pár embernek pattanást okoz pl, de a ceravet se bírja mindenki bőre, hiába tuti.
Illetve nemrég olvastam olyat, hogy a túlhidratalas is okozhat ilyet.
Ciklusban hogy állsz? Pms idén is hajlomos a bőr kirugyezni.
A mitesszerek meg lehet az oxidáció miatt látványosabbak.
Oxidáció miatt? Ez mit jelent?
Eddig nem tudtam, mi az a PMS, de most utánanéztem, és elvileg valahogy most, vagy a következő 1-2 napban lenne nálam ez a PMS. Akkor akár ettől is lehet? Szimplán a hormonok miatt?
A Baleát igazából kétlem, azt már pár hónapja használom, és nem volt vele gondom. Csak a többit kezdtem nemrég.
Szerintem megpróbálom azt, hogy a következő pár napban ha már úgysem megyek sehova, akkor nem teszek alapozót, és akkor nem is lesz fontos a micellás vízzel lemosni, aztán meglátom, hogy hogyan változik majd a bőröm. Ha kicsit sem változik, akkor valszeg a CeraVe lesz a ludas.
Alapozó ebből a legvalószínűbb
De naptej nélkül ne is számíts jobbra, az a pattanásra sem jó illetve a pórusokbak sem, nagyon gyorsan szerezz be egyet, plusz sapka
A dm-be is vannak szuper, megbízható naptejek arcra, én nélküle ki se mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!