Férfi műkörmös! Mit gondoltok?
Sziasztok!
22 éves srác vagyok, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beiratkoztam egy műkörmös tanfolyamra. Műszerészeti tapasztalattal, jó rajzkészséggel rendelkezem, gyakran dícsérik az ízlésem.
Mi a véleményetek? Járnátok pasihoz, hogy a körmötöket csinálja? : ) És hetero vagyok!
Hát ha szépen csinálja jó áron akkor miért ne :)
18L
Én járnék,ha nem lennék én is körmös. Engem hülyének néztek,mikor körmösnek álltam,rocker vagyok tele tetkókkal,és a kinézetem nem azt sugallja,hogy ilyesmi a foglalkozásom.Mégis sokan járnak hozzám,talán pont azért ahogy előttem írták,mert nem vagyok p.csáskodó! Szóval sok sikert! :)
26/N
szija:)
szerintem ez tök jó:) ha szereted csinálni, akkor az a lényeg:)
am szerintem a csajoknak is tetszik ez a dolog, szóval biztos járnának hozzád sokan:)
pl. kozmetikusnak is tanult már pár srác...szóval...ezen ne parázz:)
ha szépen dolgozol, akkor nem az a lényeg, h pasi vagy...de mondjuk ez még jól is jön...gondolj csak bele, sokan jobban szeretik a pasi fodrászokat, mert ők nem irigykednek a nőkre, és biztos nem ajánlanak emiatt sem nem jó frizurát...:)
sok sikert neked:)
20/l
Nekem egyből az ugrna be h homo.:D
Bocs. (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!