Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fehér bőrűeknek bronzosító...

Szuszi95 kérdése:

Fehér bőrűeknek bronzosító vagy pirosító áll jobban?

Figyelt kérdés

Nem sok smink tapasztalatom van, ezért sem tudok dönteni. Sem pirosítót, sem bronzosítót nem használtam még és teljesen tanácstalan vagyok.

Nyáron is totál fehér a bőröm :(

Köszi 23/L

2021. szept. 15. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jól állhat, akár egyszerre is. Ki kell kísérletezni hogy az arcod melyik részén áll a legjobban. A színekből meg értelemszerűen a világosabbak.
2021. szept. 15. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jól állhat, egyszerre is szokták használni.
2021. szept. 15. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Inkább az számít, hogy meleg- vagy hidegtónusú, ezt a bőröd tónusához kell igazítani.
2021. szept. 15. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is mondták mindkettő jól állhat ugyanis bronzositóban is van Ligh-azzal világos árnyalat ami természetes kis színt ad, én is hófehérke vagyok és bronzer mániám van mert ad egy kis színt csak nem kell tulzásba vinni.

Pirositoból pedig függ milyen évszak típus vagy, hideg vagy meleg árnyalat, nekem egy revolution pirositó palettám van, amibe minden féle szín van minden féle alkalomhoz barbie pinktől a barackig, azzal is mértékkel kell bánni, sajna könnyen megy át bohóc hatásúba.

2021. szept. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!