Bejön nektek egy csaj szemöldök nélkül?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:57
2/8 anonim válasza:
Leukémiás? Vagy miért nincs szemöldöke?
3/8 anonim válasza:
Van ajtóm.. be tud jönni rajta...
Ezt így nem tudom megmondani, akadály nem lenne, de nem csak a szemöldökön múlna, hogy bejön-e, ha tetszik, akkor szemöldök nélkül is tetszene, ha nem tetszik akkor 6cm-es szemöldökkel sem fog bejönni
5/8 anonim válasza:
hát mona lisa korában az volt a divat :D az akkori nőideál borotválta a szemöldökét.
habár én lány vagyok, nekem nagyon nem jön be :S meg nem értem miért jó, ha vaéakinek nincs szemöldöke :O
persze megint más, ha valakinek betegség miatt nincs, akkor ezt az egészet visszaszívtam!
17/L
6/8 anonim válasza:
Hat ez olyan mint egy festmeny keret nelkul. Lehet hogy szep, de valami hianyzik. A szemoldok a szemek keretje.
7/8 anonim válasza:
abszolút nem! természetellenes, vagy beteg. rbaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!