Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Maybelline SuperStay 24h...

Maybelline SuperStay 24h alapozó helyett mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Az új verziója (Active wear 30h) használhatlan. Nem fed, vizes állagú, foltos, 1 óra múlva semmi nem látszik belőle.

Nekem ez a 24h-s SuperStay tökéletes volt, minden szempontból.

Tudtok ehhez hasonló alapozót mondani?

2021. szept. 5. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen a bőrtípusod? Zsíros/száraz?
2021. szept. 6. 02:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Vegyes a bőrtípusom és pattanásos is sajnos.
2021. szept. 6. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor kombinált gondolom T-zónában zsírosabb pár óra után átfényesedik de ez normális.

Nekem amik beválltak nekem is zsírosabb a böröm főleg a T-zónában homlok,orr, áll.

L'Oreal infelitible alapozó, Pupa Wonder Me, Maybeline fit me, amit még sokan dicsérnek a L'Oreal tru match de nekem nem lett a kedvencem de most új lett a formulája így lehet jobb lett bár az fényesebb végeredményt ad így nemhiszem hogy a legjobb zsíros bőrre.

Én még anyit szoktam tenni hogy a T-zónára kicsit több púdert teszek L'Oreal tru match púderét használom nagyon imádom.

Smink előtt tisztísd meg a böröd, és hidratálj!

2021. szept. 6. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!🙂
2021. szept. 6. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2021. szept. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!